Stephan Lichtsteiner, greu de doborat!

Fundasul de banda dreapta a celor de la Juventus Torino, Stephan Lichtsteiner, in varsta de 31 de ani, a suferit o interventie chirurgicala pe inima in data de 3 octombrie, asta dupa ce a intampinat probleme de respiratie in timpul unui meci.

In etapa cu numarul cinci din Serie A, contra nou promovatei Frosinone, Lichtsteiner a fost introdus in echipa titularilor de catre tehnicianul Massimiliano Allegri, insa la pauza meciului, dupa doar 45 de minute de joc, Chiellini luandu-i locul lui Stephan in teren. Motivul? Totul a inceput de la niste probleme respiratorii avute de catre fundasul ‘Batranei Doamne’ chiar in timpul meciului,  o forma de aritmie cardiaca, ceea ce inseamna automat batai anormale ale inimii. Internationalul elvetian a fost supus mai multor teste, astfel, ca apoi, la cateva zile distanta, mai precis pe 3 octombrie, sa fie operat pe inima.

O luna dupa operatie!

Dupa fix o luna de la operatia suferita pe inima, Stephan Lichtsteiner a revenit pe gazon intr-un meci extrem de important, in partida retur cu Borussia Mönchengladbach din cadrul Ligii Campionilor, acolo unde elvetianul a reusit sa marcheze golul egalizator al ‘Zebrelor’ din Italia, astfel aducand un punct echipei sale, respectiv, foarte probabil, calificarea celor de la Juventus Torino in saisprezecimi.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu