Steven Bergwijn, mai tare ca Memphis Depay: Pariuri 1X2 iti prezinta noua stea a fotbalului olandez!

Steven Bergwijn, mai tare ca Memphis Depay: Pariuri 1X2 iti prezinta noua stea a fotbalului olandez!

Steven Bergwijn (GoaldenBoy), (pronuntie Stivăn Bergvain) s-a nascut pe 8 octombrie 1997 la Amsterdam, si este un fotbalist olandez care se pare ca …. promite foarte multe si va fi cu siguranta unul din jucatorii de viitor ai Olandei. El a debutat la echipa de amatori ASC Waterwijk pentru o perioada foarte scurta, dupa care a plecat la AFC Ajax echipa de copii.

Cocu a pus ochii pe el si in Mai 2014, atunci cand a fost transferat la Jong PSV pentru care a marcat 3 goluri in 7 aparitii, Steven marcand chiar din primul meci contra lui Achile 29, meci castigat cu 2-0. Fiind prea mic nu a putut juca pentru echipa mare, dar 6 luni mai tarziu implinind varsta necesara a semnat cu PSV Eindhoven.

Se pare ca Philip Cocu are mare incredere in el, si l-a luat in lotul ce a facut deplasarea la Moscova pentru meciul de maine din Champions League  contra lui  CSKA .

Daca va intra din primul minut, ramane de vazut, cert este ca va fi unul din marii fotbalisti ai Olandei in viitor, el avand
in momentul de fata o cotatie de piata conform Transfermarkt.nl de 400.000 de euro . Lumea mare din folbalul olandez mai spune ca il poate depasi cu usurinta chiar si pe Memphis Depay (Manchester United).

Sursa foto : www.youtube.com

( Cristi Lovin ).


 

Pariuri 1X2 te tine aproape de Liga Campionilor: Toate partidele zilei din UCL, analizate de redactia noastra!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu