Steven Gerrard revine la FC Liverpool!

Steven Gerrard, legenda lui FC Liverpool, va reveni de saptamana viitoare la antrenamentele echipei la care a evoluat, pana in aceasta vara, intreaga cariera.
Gerrard, 35 de ani, se afla de cateva saptamani acasa, la Liverpool, si a fost zarit in tribunele de pe „Anfield” la meciul pierdut de echipa lui Jurgen Klopp in fata lui Crystal Palace, acum doua etape, dar si in studioul BT Sport, luni seara, cand a confirmat ca se va pregati de zilele viitoare sub comanda tehnicianului german.

Fostul capitan al lui Liverpool a precizat insa ca nu e vorba despre un imprumut de la LA Galaxy, echipa invinsa in play-off-ul Conferintei de Nord a MLS, luna trecuta, de Seattle Sounders.
„Da, am sa ma pregatesc pret de cateva saptamani cu Liverpool, sub comanda lui Jurgen Klopp. Voi incerca sa invat cateva lucruri de la el”, a spus Steven Gerrard. Intrebat daca isi va prelungi sejurul la FCL, sub forma unui imprumut de la LA Galaxy, Gerrard a raspuns simplu: „Nu”.

Jurgen Klopp, antrenorul adus in aceasta toamna la Liverpool, a recunoscut ca Steven Gerrard se va antrena la baza de la Melwood.
„Am vorbit cu el. Cateva telefoane, cateva mesaje. E un baiat de toata isprava, e o legenda pentru Liverpool, dar este sub contract in acest moment cu LA Galaxy. Iubeste acest club. Mi-a spus ca are o pauza si ca ar dori sa se antreneze, I-am spus ca nu e nicio problema! Nimic mai mult insă, chiar daca usa clubului va ramane mereu deschisa pentru el”, a spus Klopp.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu