Simona Halep, eliminata de la Cincinnati! In continuare, aceasta se va concentra doar pe US Open!

In cursul serii de ieri, Simona Halep a fost eliminata din cadrul turneului WTA de la Cincinnati. Chiar daca a fost eliminata in faza semifinalelor, jucatoarea noastra a facut un turneu excelent, aratand o constanta in jocul ei, asa cum nu am vazut de ceva timp la ea.

Set 1: Halep vs Kerber

Partida cu Kerber a inceput cum nu se putea mai bine pentru Simona Halep. Aceasta a facut un break in debutul jocului si a servit pentru 2-0, insa nemtoaica s-a incalzit mai greu si imediat a reusit sa intre in avantaj, conducand-o pe Simona cu break. Asa cum ne-a obisnuit, jucatoarea din Constanta a revenit si a urmat sa serveasca la scorul de 4-3 in favoarea lui Angie. Ploaia, insa, si-a facut aparitia, iar partida a fost amanata cu aproximativ 30-45 de minute. Curcubeul prezent pe cer a venit in ajutorul lui Kerber, care a castigat doua game-uri in maxim 3 minute, adjudecandu-si primul set cu 6-3.

Set 2: Halep vs Kerber

Motivata de sansa de a fi numarul 1 mondial, Kerber a inceput „ca din tun” setul secund, reusind sa ajunga la scorul de 4-0. Simona Halep s-a trezit mult prea tarziu, insa, aceasta a incercat sa reintre in meci. Dupa ce a realizat un break si si-a fructificat doua servicii, a fost extrem de aproape de a restabili egalitatea in set. Kerber a salvat o minge de break la scorul de 4-3 pentru ea si si-a castigat ultimele doua servicii, pentru a inchide setul la 6-4. Din nefericire, in aceasta confruntare, nemtoaica a avut castig de cauza, insa, Simona a aratat un psihic foarte puternic, incercand sa remonteze partida, chiar daca era condusa cu set si 4-0.

In final, mentionam faptul ca Simona Halep nu va participa la New Haven. Jucatoarea din Constanta a decis sa-si ia pauza pana la US Open, pentru a se putea antrena cat mai bine. Forma aratata de ea in ultimul timp ne ofera sperantele necesare inaintea startului unui turneul de Grand Slam. Hai Simona, Hai Romania!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu