Echipa noastra iti prezinta situtia din grupa Romaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2018 dupa prima etapa!

In cursul zilei de ieri s-a desfasura prima etapa din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2018. Dupa primele partide, Grupa E, din care face parte Romania, se anunta a fi una mai mult decat echilibrata.


Preliminarii Cupa Mondiala 2018: Runda intai

Danemarca – Armenia, scor final 1-0

Singura partida din grupa ce nu s-a incheiat cu o remiza a mers intr-o singura directie inca din prima repriza. Danemarca, echipa net superioara, a reusit inca din prima repriza sa deschida scorul prin golul marcat de Eriksen din pasa lui Fischer. Pe langa aceasta reusita, Danemarca a mai avut nu mai putin de 10 ocazii de gol si 11 cornere in prima parte a meciului. Pe parcursul reprizei secunde, echipa nordica si-a continuat forcing-ul ofensiv, avand nu mai putin de alte 9 ocazii de gol, alaturi de o posesie incredibila de 77%. Singura problema in jocul pe care l-a aratat Danemarca in fata Armeniei este finalizarea, nordicii nereusind sa mai inscrie in ciuda ocaziilor numeroase, Eriksen ratand chiar si un penalty in minutul 72.

Kazakhstan – Polonia

Deplasata pana in Kazakhsta, Polonia pleca drept principala favorita in acest duel. Chiar daca deplasarea a fost una extrem de dificila si obositoare, polonezii au resit sa deschida scorul inca din minutul 9 prin Kapustka. Scorul cu care s-a intrat la cabine a fost de 2-0 in favoarea polonezilor, Lewandowski transformand un penalty primit in minutul 35. Partida s-a schimbat radical in repriza secunda, gazdele egaland incredibil scorul la 2 in urma singurelor doua suturi pe care le-au avut pe poarta lui Fabianski. Chiar daca oaspetii au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a reusi sa-si adjudece victoria, aceasta din urma nu a mai venit, partida incheindu-se la egalitate, 2-2.

Romania – Muntenegru

Ultima partida a zilei din Grupa E de calificare pentru Cupa Mondiala din 2018 s-a disputat la Cluj-Napoca intre Romania si Muntenegru. Din nefericire, Romania nu aratat drept o echipa cu mult schimbata fata de cum o stiam noi. In intreaga infruntare, selectionata „tricolora” nu a reusit sa suteze decat o singura data pe poarta oaspetilor. Golul inscris de Adi Popa in minutul 85 a parut o adevarata „gura de oxigen” pentru suporteiri romani, insa euforia jucatorilor romani dupa deschiderea tabelei i-a facut sa incaseze un gol la aproximativ doua minute distanta de la Jovetic. Seara ar fi putut fi salvata de Nicolae Stanciu, care a ratat un penalty la ultima faza a partidei in minutul 90+7, lasandu-ne cu un gust amar.

Situatia din clasament

La finele primelor trei partide, Danemarca, singura echipa ce a cumulat 3 puncte, se afla pe prima pozitie. Imediat in spatele ei se regasesc Polonia si Kazahstan gratie golurilor in plus inscrise fata de Romania si Muntenegru. Astfel, Armenia devine „lanterna rosie” dupa primele dueluri ale Grupei E.

1000


Preliminarii Cupa Mondiala 2018: Program runda a doua, Grupa E

  • Armenia – Romania, 8 octombrie 2016, ora 19:00;
  • Muntenegru – Kazakhstan, 8 octombrie 2016, ora 19:00;
  • Polonia – Danemarca, 8 octombrie 2016, ora 21:45.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu