Stoke – Liverpool | Ultimele 5 dueluri directe au fost castigate de „cormorani”, dar nu excludem surpriza

firmino stoke

Premier League, etapa a 32-a. Stoke (locul 12, golaveraj 33-45) primeste vizita lui Liverpool (locul 3, golaveraj 66-39), iar „cormoranii” au nevoie de victorie pentru a-si consolida locul 3. In tur, echipa lui Jurgen Klopp a castigat cu 4-1 dupa ce a fost condusa.

Cotele partidei (sambata, 17:00)
Stoke City – Liverpool
4.25 3.75 1.91
Pariati online pentru a incasa BONUSUL!
eFortuna, casa de pariuri online numarul 1 in Europa Centrala si de Est, a ajuns si in Romania! Numar de goluri? Pariuri detaliate la tenis? Gasiti totul pe noul site al agentiei, unde sunt numeroase pariuri speciale. In plus, eFortuna ofera BONUSURI mari noilor sai clienti, atat la pariurile sportive, cat si la cazino. Deschide un cont acum cu un simplu click!

Liverpool va avea posesia, dar Stoke are forta de partea ei

Stoke este un adversar foarte dificil pe teren propriu si a aratat asta in mai multe randuri. Forma echipei lui Mark Hughes este destul de slaba, cu 3 esecuri consecutive, dar Stoke are capacitatea de a incurca echipele mari si Liverpool va fi angrenata intr-un meci fizic, cu multe contacte dure. Pariul pe egalitate e recomandat, pentru ca Liverpool are problemele ei in atac, in vreme ce gazdele se apara bine. Daca Liverpool va tine mingea, Stoke se va inchide in propria jumatate si va fi interesant de vazut cum vor gasi spatii oaspetii.

In tur a fost 4-1 pentru „cormorani”

Ultimele meciuri directe i-au fost favorabile lui Liverpool. Echipa lui Klopp a castigat in tur cu 4-1, la fel ca si in precedentul duel de pe „Anfield”. Stoke a invins in deplasare in ianuarie 2016 cu 1-0, dar a fost un meci retur din Cupa Ligii Angliei, iar Liverpool s-a impus la general. Ce este clar este ca Liverpool a reactionat dupa acel istoric 1-6 la Stoke in 2015: a castigat ultimele doua deplasari in Midlands cu acelasi scor, 1-0, dupa meciuri foarte stranse.

Greu de crezut ca vom vedea goluri multe

Specificul celor doua formatii e confirmat de statistici. In 8 din ultimele 10 meciuri ale lui Stoke s-au marcat cel mult doua goluri, dar echipa lui Mark Hughes a ajuns acum la 3 infrangeri consecutive si „rosii” simt miros de sange. Pe de alta parte, in 5 din ultimele 6 meciuri ale lui Liverpool s-au marcat cel putin trei goluri, asa ca va fi interesant de vazut cum Shawcross si Martins Indi vor bloca sarjele ofensive ale baietilor din Liverpool.

Mane si Lallana sunt accidentati

Liverpool e fara infrangere de 5 partide si tocmai a facut 2-2 cu Bournemouth dupa un meci dominat. A fost un rezultat frustrant, iar Firmino si Coutinho vor cauta sa se razbune in deplasare. Lipsesc insa Mane si Lallana, iar asta se simte din plin in jocul lui Liverpool, semn ca un rezultat bun pentru Stoke (foarte solida pe teren propriu) nu poate fi exclus.

ECHIPELE PROBABILE
Stoke: Grant – Muniesa, Shawcross, Martins Indi – Diouf, Adam, Cameron, Pieters – Allen, Arnatuovic – Berahino
Liverpool: Mignolet – Clyne, Matip, Lovren, Milner – Can, Lucas, Wijnaldum – Firmino, Origi, Coutinho

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu