Stuttgart – Borussia M’gladbach: Maxim, anuntat titular!

Stuttgart Harnik gettyimages comStuttgart si Gladbach au obective total diferite in acest retur de campionat. „Svabii” vor fi angrenati, alaturi de alte 7-8 echipe, intr-o apriga batalie pentru evitarea retrogradarii. De partea cealalta, Borussia lupta pentru accederea in Liga Campionilor. Si echipa lui Favre va avea insa multe contracandidate.

Sursa foto: gettyimages.com

Stuttgart vs Gladbach

Maxim si compania au terminat neasteptat de bine turul. In ultimele 5 etape, formatia a adunat 8 puncte, aproape jumatate din zestrea stagionala. Revirimentul „svabilor” este strans legat de numirea lui Hubb Stevens la conducerea echipei. Cu un lot mai degraba lipsit de motivatie, decat slab, Stevens crede ca isi poate atinge tinta: „Avem forta de a ne rupe de ultimele pozitii. Startul va fi insa crucial„, a declasat antrenorul pentru presa germana.

Gladbach este totusi formatia mai buna in aceasta confruntare. Problema o constituie insa jocurile din deplsare. Daca in fata propriilor fani a acumulat, in 9 meciuri,  un total de 18 puncte, „afara” a pus mana doar pe 9. In ultimele 4 deplasari, doar un singur punct castigat, cel de la Leverkusen. Chiar si asa insa, Stuttgart va trebui sa identifice caile prin care poate fi sparta a doua cea mai buna defensiva a campionatului: 16 goluri incasate, 6 pe terenurile adverse.

Echipele probabile

Conform presei germane, Alexandru Maxim va evolua din primul minut. Didavi va absenta la gazde. Favrea nu va conta pe Traore, prezent la Cupa Africii.

Stuttgart: Ulreich – Schwaab, Baumgartl, Niedermeier, Hlousek – Oriol Romeu, Gentner – Klein, Maxim, Harnik – Ibisevic

Gladbach: Sommer – Korb, Stranzl, Jantschke, Alvaro Dominguez – Kramer, G. Xhaka – Herrmann, Hazard – Raffael – M. Kruse

Concluzii

Fara indoiala, o partida foarte importanta pentru ambele echipe. Orice punct conteaza imens, dar aceasta nu inseamna ca vom asista la un meci inchis, dimpotriva. Stevens pare a fi restartat-o pe Stuttgart, insa Borussia este pana la urma o echipa de top 4.

Pont: ambele marcheaza

(Adrian Ostaficiuc & echipa)

 

Schalke – Hannover: “Minerii”, favoriti!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu