Suedia – Romania: Pariuri1x2 iti ofera TOATE DETALIILE pe care trebuie sa le cunosti inainte de a paria! Ai AICI principalele cote, loturile celor doua formatii, precum si ghidul formei!

Sambata – 23 martie, incepand cu ora 19:00, se va disputa partida Suedia – Romania, din cadrul calificarilor pentru Campionatul European din 2020.


Detalii despre lotul Romaniei

Cosmin Contra, antrenorul primei reprezentative a Romaniei, a anuntat in mod oficial lotul de 24 de jucatori pe care-l va avea la dispozitie pentru dubla cu Suedia si Insulele Feroe. Intre cei 24 de jucatori nu regasim nici o surprinza importanta, insa mentionam faptul ca in urma accidentari lui Vlad Chiriches din meciul Napoli – Salzburg, „Gurita” s-a reorientat spre Ionut Nedelcearu, lasat initial pe mana lui Mirel Radoi la nationala U21 – in acelasi timp, George Tucudean – accidentat in Viitorul – CFR Cluj a fost inlocuit de Andrei Ivan. In total, Romania nuv a putea miza 5 jucatori de baza: Pintilii, Chiriches, Budescu, Andone si Tucudean!

Portari: Ciprian Tatarusanu, Costel Pantilimon, Florin Nita;

Fundasi: Cristian Manea, Romario Benzar, Cristian Sapunaru, Ionut Nedelcearu, Dragos Grigore, Cosmin Moti, Cristian Ganea, Nicusor Bancu;

Mijlocasi: Tudor Baluta, Razvan Marin, Paul Anton, Alexandru Cicaldau, Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Mitrita, Gicu Grozav, Ciprian Deac;

Atacanti: George Puscas, Claudiu Keseru, Andrei Ivan.

Detalii despre lotul Suediei

Spre deosebire de „tricolori”, nordicii nu vor avea probleme semnificative de lot. Astfel, selectionerul Janne Andersson va putea miza pe vedetele Olsen (AS Roma), Lendeloff (Manchester United), Ekdabl (Sampdoria) si Forsberg (Leipzig).

Galeria Romaniei va fi numeroasa

Un fapt ce nu poate decat sa-i bucure pe jucatorii lui Contra este reprezentat de faptul ca Romania va fi sustinuta frenetic din tribuna de nu mai putin de 2300 fani! Toate biletele puse in vanzare de FRF au fost vandute. De asemenea, subliniem faptul ca oficialii federatiei au declarat faptul ca ne putem astepta ca pe „Friends Arena” sa fie peste 4000 spectatori romani – incluzandu-i inclusiv pe cei ce vor veni pe cont propriu si isi vor lua bilete in alte zone ale stadionului.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cotele principale ale partidei Suedia – Romania

Bookmakerii o vad pe formatia gazda drept principala favorita, Suediei fiindu-i atribuita o cota de 1.70 pentru obtinerea tuturor punctelor puse in joc, in vreme ce remiza este cotata cu 3.60, iar victoria „tricolorilor” cu 5.50. Un pronostic viabil demn de luat in considerare este „Romania inscrie”, listat la o cota de 1.85 de catre Unibet. De asemenea, variante de pariere precum „Peste 2 goluri asiatic” – cota 1.82, „Ambele marcheaza” – cota 2.35 sau „Gol in ambele reprize” – cota 2.05, pot starni un interes mai mult decat semnificativ.

Ghid forma Suedia – Romania

In continuare, va prezetam un „ghid” al formei celor doua formaatii. Acesta a fost procurat directe de pe Livescore-ul Pariuri1x2 – LINK AICI!. Dupa cum putem observa, „tricolorii” lui Contra trec printr-o perioada excelenta luand in considerare exlcusiv ultimele 5 rezultate, Romania fiind NEVINSA! In schimb, formatia nordica vine dupa remiza cu Islanda si infrangerea de pe teren propriu cu Finlanda.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu