Sună-ți prietenii și hai la atracțiile verii din Cazinoul Betano! Gadget-uri de ultimă generație și Oferte Zilnice fără condiții de rulaj

Vara aceasta avem temperaturi ridicate, iar Betano s-a pregătit pentru tot ce e mai bun! Și a dat startul la Marea Păcăneală, cel mai tare festival din lumea sloturilor video, dar și la Luna Fructelor pentru ca tu să-ți iei doza zilnică recomandată de vitamine. Distracția e în toi și te așteptăm în secțiunile Cazinou, Cazinou Live și Vegas cu oferte zilnice la cele mai populare jocuri ca la aparate (și nu numai), dar și premii în gadget-uri de ultimă generație.

Umple-ți traista în Cazinoul Betano și poți câștiga un iPhone 12!

Cauți combinația perfectă? Stai liniștit, ce e al tău, e pus deoparte! Cireșe în linie, prune în combinații, banane cu simbolul wild, fructe tropicale, dar și altele mai colorate stau frumos aranjate de prietenul nostru, Mexicanu’, în Cazinoul Betano.

Vino în Luna Fructelor alături de Liviu Vârciu și înscrie-te în competiție alături de cei mai mari fani și cunoscători ai sloturilor ca la aparate! Nu sta pe loc, căci timpul trece și închide la Fruit Shop Megaways! Fă-ți plinul de vitamine și pornește în cursa după simbolul puterii din clasicul Shining Crown într-un maraton ce se încheie pe 2 august.

Dacă ești jucător de cursă lungă, e simplu să te menții în formă în Cazinoul Betano! Temperaturile sunt ridicate, iar atmosfera devine Sizzling – Dazzling Hot într-un decor Deluxe în timp ce tu începi să aduni cât mai multe șanse pentru tragerea la sorți din Luna Fructelor. La final, adaugi și puțin Sweet Bonanza pentru aromă și descoperi că te așteaptă unul din cele 3 smartphone-uri iPhone 12 sau 100.000 de Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown! Nu rata ocazia și alătură-te distracției din Cazinoul Betano!

 

Marea Păcăneală a revenit pe Betano! Premii și oferte zilnice fără condiții de rulaj

Pe lângă Luna Fructelor by Liviu Vârciu, limitele distracției cresc și în această vară în Cazinoul Betano cu Marea Păcăneală, petrecerea unde ofertele fără condiții de rulaj se țin lanț.

Ești fan al sloturilor video, îți place adrenalina și atmosfera meselor din Cazinoul Live, dar mai pui           și câte un bilet la Pariuri Sportive? Excelent! Marea Păcăneală a fost gândită special pentru tine, și vei putea câștiga Rotiri Gratuite, Jetoane de Aur sau Bonusuri Cash fără condiții de rulaj la cele mai populare jocuri din secțiunile Cazinou, Cazinou Live și Vegas!

Vino în Cazinoul Betano și descoperă ofertele zilnice la jocuri precum Starburst, Epic Ape, Shining Crown, Dragon Champions sau multe altele! Mai mult, aventurează-te la mesele LIVE cu dealeri români și nu rata Bonusurile de la mesele Evolution sau mesele Exclusive Betano de Ruletă și Blackjack!

Nu profita doar tu de oferte. Cheamă-ți prietenii și hai la Marea Păcăneală!

Pentru că sportul nu poate lipsi din meniul unui campion, în unele zile de joi ți-am pregătit surprize la Aviator, noua senzație din Vegas Betano! Prinde zborul câștigător cu Free Bet-uri care să îți ofere un buget și mai mare pentru bilete tale câștigătoare!

Zilnic ai oferte în exclusivitate pe Betano, unde Marea Păcăneală ridică temperaturile. Toate premiile sunt fără condiții de rulaj. Joci și câștigi, nu trebuie să te gândești apoi la cerințe suplimentare.

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano în Cazinou, Vegas sau Cazinou Live. Distrează-te oriunde, oricând, de pe orice device cu aplicația Betano disponibilă pe MagazinPlay și AppStore!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu