Super-mutare pregatita de Pep Guardiola pentru suprematia in Premier League » Dani Alves la Manchester City!

Zvonurile conform carora fundasul dreapta al lui Juventus in varsta de 34 de ani, Dani Alves, ar putea parasi in aceasta vara gruparea din Torino au devenit din ce in ce mai intense. Pana si colegul sau de la Juve, Gonzalo Higuain, l-a dat de gol pe aparatorul brazilian, multumindu-i acestuia pentru toate realizarile sale in tricoul “bianconerilor” intr-un video publicat pe retelele de socializare, sters ulterior.


Cariera de campion

Dupa ce a evoluat pentru FC Barcelona in intreg mandatul lui Pep Guardiola, fundasul brazilian este decis sa i se alature fostului sau tehnician in batalia acerba pentru titlul de campioana in Anglia. Considerat, de altfel, unul dintre cei mai buni fundasi dreapta din lume, Dani Alves a parasit-o pe Barcelona in urma unor neintelegeri, acesta simtind ca nu a primit suficienta recunostinta din partea conducerii clubului pentru realizarile sale in tricoul gruparii blaugrana.

6 milioane de euro este cota de piata a lui Dani Alves, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


I-a ironizat in trecutdani alves

Desi se afla foarte aproape de o mutare la bogatii de la City, Dani Alves s-a amuzat pe seama acestora in urma cu doi ani,pe vremea cand evolua pentru FC Barcelona, spunand ca singura echipa din Manchester de care a auzit este Manchester United. Intre timp, insa, lucrurile pot lua o turnura ironica, iar prin planurile senzationale pe care Pep Guardiola le pregateste in cadrul gruparii „cetatenilor”, „The Blues” vor arata extrem de solid inclusiv in UEFA Champions League.

3.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Manchester City sa castige Premier League in sezonul 2017/2018. “Cetatenii” sunt favoriti la acest capitol, urmati indeaproape de catre Chelsea Londra (4.33) si Manchester United (4.50).

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu