Supercupa: ASA se dezintegreaza, bookmakerii reactioneaza!

petrescu ASADesi era vazuta, prin prisma transferurilor realizate in vara si mai ales, datorita numirii lui Dan Petrescu la timona echipei, drept una dintre marile rivale ale Stelei la titlu si in acest sezon, ASA este pe cale sa se dezintegreze!

DNA a blocat pe conturile clubului, iar efectele au fost pe masura. Dan Petrescu va prinde probabil doar un meci oficial la timona echipei, Supercupa de maine, dupa care va lua drumul Chinei. Fostul doiar al nationalei ar fi dat curs ofertei extrem de tentante venite de la Jiangsu Guoxin Sainty. De asemenea, Mureşan, Bejan, Marius Constantin şi Stăncioiu au cerut rezilierea contractelor, in timp ce Vasile Maftei si Nicolita, ultimul abia ajuns la Tg.Mures sunt deja liberi de contract.

Reactia bookmakerilor

Evident, moralul din tabara muresenilor nu este in acest moment la cote deloc ridicate, iar partida de maine cu Steaua, una oricum extrem de grea, se anunta acum infinit mai dificila.

Bookmakerii au luat act de intreaga situatie si incepand de ieri au trecut la revizuirea cotelor pentru Supercupa. Asa cum era de asteptat, acestea au inceput sa scada vertiginos pe varianta Steaua castiga. Daca pariul avea la deschidere o cotatie de 2.10-2.20, acum cea mai ridicata cota la casele online, este doar de 1.91. Cu siguranta insa ca si aceasta va fi revizuita in jos. Succesul muresenilor are cota 4 la Bet365, cu o crestere semnificativa de la 3.25!

Steaua – ASA Tg.Mures
Cote Bet 365 la deschidere: 2.10 3.25  3.25
Cote Bet365 acum: 1.91  3.50  4.00


 

Biletul zilei !! Aici propunerile de azi !!


 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu