SuperCupa Germaniei : Care pe care pe Volkswagen Arena !!

Screenshot_10Meciul de Supercupa deschide noul sezon fotbalistic intr-unul dintre cele mai frumoase campionate ale lumii – GERMANIA si avand in vedere ca echipa campioana va intalni castigatoarea Cupei, este destul de clar ca meciul va fi unul deosebit. Bayern este campioana, pe cand Wolfsburg este castigatoarea Cupei. Este deja ceva obisnuit ca Bayern sa-si inceapa noul sezon cu meciul de Supercupa, chiar daca au pierdut trofeul acesta destul de des, pe cand Wolfsburg nu l-a castigat niciodata jucand in istoria ei decat o singura Supercupa. Sezonul trecut fiecare echipa a castigat meciul de campionat de pe teren propriu, dar Wolfsburg s-a descurcat mai bine acasa, castigand cu un usturator 4-0. Ca sa ne fie mai clar, meciul se va juca la Wolfsburg, chiar daca ordinea de prezentare a echipelor este inversa.

BAYERN MUNCHEN ….

Avand in vedere dominatia totala a lui Bayern in Bundesliga este clar ca meciul de Supercupa este meciul de inceput de sezon pentru ei. Singura diferenta este ca in loc de Borussia Dortmund, adversar este Wolfsburg, care a reusit sa “strice” traditia. Totul este la fel pentru Bavarezi, ei fiind favoriti, chiar daca in ultimele doua sezoane impotriva lui Dortmund nu au reusit sa castige si au pierdut trofeul. Singura problema este ca meciul il vor juca in deplasare si isi vor aminti mai mult ca sigur cea mai dureroasa infrangere suferita sezonul trecut, in primavara impotriva lui Wolfsburg. Poate fi o motivatie in plus, chiar daca este evident faptul ca Bayern nu are timp pentru acest meci, deoarece Liga Campionilor incepe in septembrie si pana atunci vor sa fie iarasi in maximul lor de forma. Guardiola nu poate conta pe toti titularii, chiar daca acum cateva zile echipa s-a intarit considerabil prin Arturo Vidal venit de la Juventus. Chilianul nu va juca probabil din primul minut, dar o alta achizitie noua, Douglas Costa ar trebui, mai ales ca Robben si Ribbery nu sunt gata cu pregatirile, ca si Badstuber, Benatia, J. Martinez si Dante.

Echipa probabila ….

Neuer – Rafinha, J. Boateng, Alaba – Lahm, Xabi Alonso, Alcantara, J. Bernat – T. Muller, Douglas Costa – Lewandowski.

VFL WOLFSBURG ….

Este mai mult decat evident ca jucatorii lui Wolfsburg isi doresc mult mai mult acest trofeu, trofeu ce le lipseste din vitrina si-si vor pune intrebarea, cand vor mai avea ocazia sa joace pentru Supercupa. Acum pare o oportunitate perfecta jucand acasa si intalnind un Bayern cu probleme in primul 11 si nu in cea mai buna forma. Totusi Wolfsburg are multe probleme cu accidentarile si mai mult ca sigur nu vor fi complete pentru acest joc. Cea mai mare ingrijorare este Bruyne care poate juca, dar ridica problema daca merita riscul inaintea unui sezon lung si greu in Bundesliga.
Mijlocasul defensiv Luiz Gustavo nu va juca, el aflandu-se in perioada de recuperare dupa o accidentare, iar atacantul Dost, apoi Perisic si Hunt sunt sub semnul intrebarii, deci antrenorul Hecking va fi fortat sa improvizeze, mai ales in linia mediana. Perisic va fi in primul 11, chiar daca ramanerea lui la Wolfsburg este incerta, pe cand marea achizitie a verii, M. Kruse va avea ocazia de a juca in atac, pe cand in linia defensiva nu se vad schimbari.

Echipa probabila ….

Benaglio – Vierinha, Naldo, Klose, Rodriguez – Guilavogui, Arnold – Perisic, D. Caligiuri, Schurrle – M. Kruse.

Concluzii si pont ….

Repetam ca meciul se va disputa la Wolfsburg. Acest lucru nu pare a fi decisiv, avand in vedere problemele cu accidentarile de ambele parti. Poate aparea, in schimb, simtul obligatiei fata de proprii suporteri si de faptul ca Wolfsburg nu are inca un trofeu de Supercupa castigat pana acum. Acest lucru poate determina castigatoarea din acest meci, un meci care ne poate aduce multe goluri de ambele parti.

  • Total goluri marcate in meci – peste 2,5 goluri @ Cota 1.64
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2,5 goluri marcate in meci ( GG3+ ) @ Cota 1.85

( Dragos Oprescu ).



VfL Bochum – MSV Duisburg : Derby-ul Ruhr-ului din Zweite!


Pandurii – CSMS Iasi, oaspetii vor revansa.


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu