SuperLiga: Luptă în cinci pentru evitarea retrogradării

SuperLiga

SuperLiga

Cu trei etape înainte de finalul sezonului acestui play-out, lupta pentru evitarea retrogradării se anunță a fi mai încinsă ca niciodată de când SuperLiga se desfășoară în acest format (play-off/play-out). Nu mai puțin de cinci formații sunt despărțite de trei puncte în clasament cu trei etapei înaintea finalului play-out-ului.

În acest moment, cu o cotă de 1.30, FC Voluntari (locul 6 – 22 puncte), este favorită pentru a evita retrogradarea. Chiar dacă ocupă ultimul loc care asigură prezența fără emoții la startul ediției viitoare a SuperLigii, ilfovenii sunt dezavantajați de program, urmând a susține două din cele trei finale pentru supraviețuire în deplasare, la Dinamo și Botoșani, în ultima etapă primind pe „Anghel Iordănescu” vizita celor de la „U” Cluj, formație care are de luat o revanșă în fața ilfovenilor, pe terenul cărora au pierdut calificarea în această ediție a play-off-ului SuperLigii.

SuperLiga: FC Botoșani, cota 1.65 pentru a evita retrogradarea!

Dintr-o contracandidată clară la retrogaradre, o formație căreia mulți îi cântau prohodul, FC Botoșani a ajuns la mâna ei pentru a-și îndeplini obiectivul, respectiv menținerea în SuperLigă. Cu 21 de puncte, băieții lui Bogdan Andone se află pe locul 7, apropiindu-se la doar un punct de FC Voluntari, formație care va veni pe „Municipal” în Sâmbăta Mare (sâmbătă, 4 mai) pentru un duel care se anunță a fi din nou pe viață și pe moarte pentru supraviețuire.

Până la confruntarea cu ilfovenii, botoșănenii mai au de jucat în SuperLigă luni, 29 aprilie, cu Petrolul, formație care va încheia în această seară runda a VI-a la Sibiu cu FC Hermannstadt. Practic, Sebi Mailat & co pleacă pe „Ilie Oană” și cu avantajul imens de a avea două zile în plus de odihnă față de „lupii galbeni”, aspect deloc de neglijat și care poate fi chiar decisiv în economia acestui duel.

Un alt atu în lupta pentru evitarea retrogradării pentru FC Botoșani îl reprezintă programarea din ultima etapă a play-out-ului de la Galați cu Oțelul (n.r. etapa se va juca în week-end-ul 10-12 mai). Lipsită de grijile retrogradării, echipa pregătită de Dorinel Munteanu va fi cu gândul la finala Cupei României pe care o va disputa la doar câteva zile distanță, miercuri 15 mai, cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara, miza fiind uriașă.

Pe lângă trofeul și rețeta financiară deloc de neglijat, câștigarea competiției îi va oferi Oțelului șansa de a reprezenta România în ediția viitoare a cupelor europene, ceea ce ar reprezenta o performnață incredibilă, la care nici cei mai optimiști fani ai trupei lui Dorinel Munteanu nu ar fi îndrăznit să viseze la startul sezonului, Oțelul fiind, după cum bine știți, nou-promovată în SuperLigă.

SuperLiga: Poli Iași și FCU 1948, program infernal!

Cele mai dezavantajate de program în ultimele trei etape sunt Poli Iași (locul 8 – 21 pucnte) și FCU 1948 (locul 10 – 19 puncte), care vor înfrunta doar formații aflate în prima parte a clasamentului. Moldovenii se vor duela cu UTA (a), FC Hermanstadt (d) și Petrolul (a), în timp ce oltenii vor juca cu „U” Cluj (a), UTA (d) și FC Hermannstadt (a).

În schimb, deși se află pe loc direct retrogradabil, Dinamo (locul 9 – 20 puncte) are avantajul de a susține două din ultimele trei jocuri pe „Arcul de Triumf”, unde va juca cu „casa închisă” cu FC Voluntari și UTA, partide între care se va deplasa și pe „Cluj Arena” pentru disputa cu „frații” de la „U” Cluj.

Evită retrogradarea în Liga 2

FC Voluntari – cota 1.30
Poli Iași – cota 1.40
FC Botoșani – cota 1.65
Dinamo – cota 1.75
FCU 1948 – cota 1.95

Pariaza la Superbet Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu