Surprizele BATE si Ol.Pireu, Chelsea nu-si revine: Rezultatele serii in UCL!

AS Roma a avut o prima repriza de cosmar pe terenul lui BATE Borisov. Bielorusii au deschis scorul prin Stasevic in minutul 8, majorand diferenta 4 minute mai tarziu, dupa reusita lui Mladenovic. Acelasi jucator a marcat pentru 3-0 in minutul 30, acesta fiind si scorul pauzei.

In partea secunda, Gervingo si Torosidis au readus-o pe Roma in joc, insa doar atat. Trupa lui Rudi Garcia se intoarce invinsa din Belarus si ramane doar cu un singur punct in grupa E, cel castigat in prima etapa, acasa, cu Barcelona.

In celalalt meci al grupei, fara Messi, accidentat, catalanii au invins-o cu mari emotii pe Bayer Leverkusen. Oaspetii au trecut in avantaj in minutul 22 (Papadapoulos), rezultat mentinut pana in minutul 80. Sergi Roberto a egalat, iar 2 minute mai tarziu, Suarez a stabilit scorul final. La ambele reusite ale gazdelor, assistul a fost asigurat de Munir El Haddadi.

Un rezultat bomba s-a consemnat si pe Emirates. Arsenal nu s-a afalat niciodata la conducere in partida cu Ol.Pireu. Grecii au inscris primii prin Pardo (33), Walcott a egalat imediat (35), dar oaspetii au revenit in avantaj dupa autogolul lui Ospina (40). Sanchez a marcat pentru 2-2 in minutul 65, dar Finnbogasson a stabilit scorul final, 3-2 pentru Olympiakos, in mintul 66. Arsenal ramane fara punct dupa doua partide si este aproape de a rata, dupa 16 ani,  calificarea in primavara Ligii Campionilor.

Contand pentru grupa G, partida FC Porto – Chelsea se anunta extrem de echilibrata. Asa a si fost, iar lusitanii au speculat la maxim momentul slab al echipei conduse de fostul sau antrenor, Jose Mourinho.  A fost 2-1 pentru Porto, goluri inscrise de Andre (39), Maicon (52), respectiv Willian (45+2).

Conform asteptarilor, Bayern Munchen a repurtat cel mai clar succes al serii. Bavarezii conduceau deja cu 4-0 la pauza in jocul de la Munchen cu Dinamo Zagreb, goluri inscrise de Costa (13), Gotze (25) si Lewandowski (21, 28). In repriza a doua,  trupa lui Pep nu a mai fortat, dar chiar si asa, polonezul Lewandowski si-a mai trecut in palmares o reusita, in mintul 55. Dupa 2 partide in grupa F, Bayern are punctaj maxim, 8 goluri marcate si niciunul primit!

Rezultatele inregistrate aseara in Liga Campionilor:

Grupa E : BATE – AS Roma 3-2; Barcelona – Leverkusen 2-1
Clasament: Barcelona 4p, Leverkusen 3p, BATE 3p, AS Roma 1p

Grupa F: Bayern Munchen – Dinamo Zagreb 5-0, Arsenal – Ol. Pireu 2-3
Clasament: Bayern 6p, Ol.Pireu 3p, Din. Zagreb 3p, Arsenal 0p

Grupa G: Maccabi Tel Aviv – Din. Kiev 0-2, FC Porto – Chelsea 2-1
Clasament: FC Porto 4p, Din. Kiev 4p, Chelsea 3p, Maccabi 0p

Grupa H: Zenit – Gent 2-1, Lyon – Valencia 0-1
Clasament: Zenit 6p, Valencia 3p, Lyon 1p, Gent 1p


Pariuri 1X2 te tine aproape de Liga Campionilor: Toate partidele zilei din UCL, analizate de redactia noastra!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu