Surprizele Cupei Ligii Angliei: Dupa Chelsea si Arsenal, un alt colos a parasit competitia!

Dupa eliminarea celor de la Chelsea si umilinta suferinta de Arsenal, a venit randul altei favorite la castigarea Premier League  sa fie eliminata din Cupa Ligii Angliei. Manchester United a fost eliminata greu de Middlesbrough, 1-3 dupa executarea loviturilor de departajare.

sursa foto: goal.com

Louis_van_Gaal_2013

Manchester United a avut de infruntat una dintre cele cele mai in forma echipe din Championship si o favorita la promovare in acest an competitional. Boro a facut ce stie mai bine si i-a tinut in sah pe „diavoli”, timp de 120 de minute. Ajunsi la loteria penalty-urilor, lozul castigator a fost tras de formatia lui Aitor Karanka, care s-a calificat in sferturile Cupei Ligii Angliei, dupa ce a reusit sa bata 3 penalty-uri, iar Rooney&co doar unul.

Cu toate acestea, Louis van Gaal s-a declarat multumit de jocul prestat de echipa sa: „Nu am reusit sa ne calificam pentru ca nu am marcat, dar echipa mea a dat totul pe teren. Acesta este motivul pentru care sunt mandru de ei.”.

Pe Mancheshter United o asteapta o saptamana destul de grea, merge pe terenul celor de la Crystal Palace in finalul acestei saptamani, apoi primeste vizita celor de la CSKA Moscova in Uefa Champions League si a revelatiei West Ham United.

Formula de start a celor de la Manchester in partida cu Boro: Romero – Darmian – Smalling – Blind – Rojo – Carrick – Fellaini – Lingard – Perreira – Depay – Wilson.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu