SENZATIONAL! Simona Halep a salvat o minge de meci si s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros!

Simona Halep a reusit sa o invinga pe Elina Svitolina cu scorul de 3-6, 6-7, 0-6, la finele unei partide ce a avut o poveste speciala.


Desfasurarea intalnirii Elina Svitolina – Simona Halep

Startul inclestarii a fost de partea jucatoarei din Ucraina. Aceasta a dus scorul primului set intr-un ritm extrem de alert la 5-0 in favoarea sa. In ciuda unei reveniri de moment a Simonei, Svitolina a reusit sa inchida primul act cu 6-3 in favoarea sa – notam faptul ca Simona a avut sansa de a veni la 5-4, insa a ratat o lovitura la indemana sa.

Actul doi a avut parte de un debut cel putin asemanator cu al setului inaugural. Elina Svitolina a condus cu 5-1, insa jucatoarea din Constanta a reusit sa revina incredibil si sa duca soarta setului pana in tiebreak, unde a reusit sa salveze o minge de meci si sa se impuna cu 8-6.

In final, setul decisiv a fost unul fara o istorie deosebita. Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-0, Svitolina nereusind sa-i faca nici macar un moment fata. De asemenea, notam faptul ca aspectul moral va conta extrem de mult pentru „tricolora” in perspectiva semifinalei.

Karolina Pliskova – Simona Halep in semifinale

Urmatoarea adversara a Simonei Halep este cehoaica Pliskova Karolina, ce a invins-o pe favorita gazdelor Caroline Garcia cu scorul de 7-6, 6-4. Cele doua jucatoare s-au intalnit de 5 ori pana in prezenta, romanca conducand scorul „directelor” cu 4-1.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu