Tamas si Sumudica colegi de suferinta dupa o decizie a FRF. Vezi cate etape de suspendare au primit cei doi dupa etapa a II-a din play-off!

Intrunita astazi, Comisia de Disciplina din cadrul FRF a luat decizia de a-l suspenda doua etape pe jucatorul Stelei, Gabriel Tamas, in urma cartonasului rosu pe care acesta l-a primit in meciul pierdut de echipa lui Gigi Becali la Ovidiu cu Viitorul, scor 3-1.

In urma deciziei federale, Gabi Tamas va rata „derby de Romania” care va avea loc pe National Arena pe 2 aprilie dar si meciul pe care ros-albastrii il vor sustine in compania campioanei en-titre, Astra Giurgiu.

Tamas ar putea vedea jocul cu Astra de langa tehnicianul giurgiuvenilor, Marius Sumudica, acesta fiind la randul sau suspendat de Comisia de Disciplina dupa ce a fost trimis in tribuna la Cluj.

Atat Tamas cat si Sumudica au fost amendati de Comisia Federala. Stelistul va fi nevoit sa achite 3.000 de lei in urma rosului primit in timp ce Sumudica va plati 320 de lei pentru ca a fost trimis in tribuna la Cluj in meciulpierdut de astrali cu 3-2.

2.25 este cota oferita de NetBet o pentru o victorie a Stelei pe 2 aprilie cu Dinamo. 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu