Se apropie Turneul Celor 4 Trambuline: Vezi favoritii competitiei din acest sezon!

La „cumpana dintre ani”, intre 30 decembrie si 2 februarie, se va disputa Turneul Celor 4 Trambuline la sarituri cu Schiurile, acesta fiind unul dintre cele mai imortante evenimente din sporturile de iarna din an. Echipa noastra, ca de fiecare data, va fi la „post” pentru a analiza fiecare etapa in parte.


Pana cand acesta va incepe, va vom prezenta un scurt istoric al acestuia, alaturi de principalele reguli dupa care se desfasoara.

Turneul Celor 4 Trambuline – Date generale

Turneul Celor 4 Trambuline este o competitie ce cuprinde 4 etape din cadrul Cupei Mondiale de sarituri cu schiurile – 2 in Germania si 2 in Austria. Acesta se desfasoara la „cumpana dintre ani” pe trambulinele din Obserstdorf (Germania), Garmisch-Partenkirchen (Germania), Innsbruck (Austria) si Bischofshofen (Austria).


Truneul Celor 4 Trambuline – Cum se calculeaza punctele fiecarui competitor

Spre deosebire de Cupa Mondiala, unde fiecare „icar modern” primeste un numar de puncte in functie de pozitia ocupata in fiecare etapa, in Turneul Celor 4 Trambuline acestia obtin exact numarul de puncte cu care incheie concursul propriu-zis – de exemplu, daca un competitor termina pe prima pozitie cu un 230,5p in Cupa Mondiala ar primi 100 puncte pentru prima pozitie, insa, in acest turneu, va primi 230,5 puncte. De asemenea, Turneul Celor 4 Trambuline este special si pentru Sistemul KO pe care-l foloseste in prima mansa a fiecarei etape – saritorii sunt imperecheati 2 cate 2 in urma rezultatelor precedente (locul 50 – locul 1, locul 49 – locul 2 etc) si castigatorul fiecarei perechi merge in mansa a doua a competitiei, alaturi de cei mai norocosi 5 invinsi a caror rezultate sunt cele mai bune.

Favoritii turneului in editia 2016-2017

Turneul de la finele acestui an se anunta mai mult decat interesant. Alaturi de slovenul Peter Prevc, castigatorul en-titre al Cupei Mondiale si al Turneului Celor 4 Trambuline, pe lista favoritilor se inscrie si fratele acestuia, Domen Prevc, aflat pe prima pozitie in Cupa Mondiala. Pe langa cei doi sloveni, iubitorii saritorilor cu schiurile ii vor putea vedea in Turneul Celor 4 Trambuline printre favoriti si pe Daniel Andre Tande, Stefan Kraft, Kamil Stoch, Severin Freund sau Maciej Kot.


Sursa imaginii: www.nova24tv.si


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu