Te introducem in atmosfera weekendului fotbalistic european: Vezi ce derby-uri se disputa!

Dupa doua saptamani in care am fost conectati la cele intamplate in preliminariile pentru Euro 2016, la finele acestei saptamani revin in forta competiile interne! Si nu oricum, ci cu meciuri care mai de care mai tari, derby-uri pe care le asteptam cu sufletul la gura!

Derby -urile weekendului!

Premier Legue – sambata, ora 19:30
MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL

Un nou episod din ceea ce Ryan Giggs considera a fi „probably the most famous fixture in English football” este programat sambata seara, in a 5-a runda a stagiunii de Premier League. Premergator derby-ului, cele doua impart a 5-a treapta a clasamentului, cu cate 7 puncte castigate. Un golaveraj mai bun pentru „diavoli”. Liverpool ar avea o revansa de luat pe Old Trafford, dupa cele doua esecuri suferit in campionatul trecut: 1-2 acasa, 0-3 in deplasare!

Serie A – duminica, ora 21:45
INTER – AC MILAN

Un imens derby si in etapa a 3-a din Serie A. Se joaca Derby della Mandonina, confruntarea reprezentantelor orasului Milano in esalonul de elita al Italiei. Ambele s-au intarit serios in aceasta vara, mai ales Interul, care a si contabilizat punctaj maxim pana in prezent. Ar fi asadar o sansa buna pentru trupa lui Mancini de a bifa un succes, dupa 4 dueluri directe fara victorie!

Primera Division – sambata, ora 21:30
ATLETICO MADRID – BARCELONA

Primera nu se lasa mai prejos si vine, in etapa a 3-a, cu Atletico Madrid – Barcelona! Fanii atletitilor sunt multumiti de debutul favoritilor in noul sezon, dar au si mari motive de ingrijorare inaintea derby-ului. Aceasta pentru ca in stagiunea anterioara, catalanii au castigat toate cele 4 confruntari directe cu trupa lui Simeone! In campionat, 3-1 si 1-1, iar in Cupa Spaniei, 1-0 si 3-2!

Bundesliga – sambata, ora 16:30
BAYERN MUNCHEN – AUGSBURG

Desi nu se incadreaza in categoria derby-urilor clasice, confruntarea pune fata in fata doua reprezentante ale land-ului Bavaria. Un duel cu o favorita certa, evident, Bayen Munchen, formatie ce a inceput formidal si noua stagiune de Bundesliga: 3 meciuri, 3 victorii, 10 goluri marcate, unul singur primit!

Ligue 1 – vineri, ora 21:30
PSG – BORDEAUX

Doua dintre cele mai galonate grupari franceze, se vor inclesta vineri seara, pe Parc des Princes. Cu vitorii pe linie in primele 4 runde, PSG e mare favorita la victorie. Atentie insa, ultimul meci direct, contand pentru returul campionatului trecut, a revenit girondinilor, invingatori cu 3-2!

Eredivisie – sambata, ora 20:45
TWENTE – AJAX

Duel intre doua dintre protagonistele ultimelor stagiuni din Olanda. Twente in schimb are mari necazuri in noul campionat. Confruntata cu mari probleme financiare, gruparea din Enschede si-a vandut in vara cei mai buni jucatori. Rezultatele din debut au fost pe masura, Twente avand o remiza si 3 esecuri, dupa 4 runde. Ajax in schimb este lider, cu maximum de puncte si golaveraj 12-0!

Liga 1

Si in competitia noastra interna, avem o serie de confruntari interesante. Trebuiesc evidentiate Astra – Pandurii (duminica, ora 18:30) si Dinamo – CFR Cluj (luni, ora 21:00). Steaua, detinatoarea titlului, are o deplsarea grea la Timisoara. Partida este programata duminica seara, de la ora 21:00.


In ce urna valorica ar fi acum Romania la tragerea la sorti pentru grupele Euro 2016


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu