Tenis: Cupa Davis si turneele WTA ne ofera tenis pentru toate gusturile! Avem meciuri atat pe hard cat si pe zgura!

pariuri tenis

In circuitul WTA sunt programate turneele de tenis de la Charleston si Monterrey, in timp ce la masculin se disputa sferturile de finala ale Cupei Davis.

Tenis – Saptamana 03-10 aprilie 2017

WTA Charleston

Turneul de tenis la Charleston este cel mai important turneu destinat exclusiv femeilor din circuitul mondial. Pe lista castigatoarelor turneului se gasesc jucatoare ca Tracy Austin, Jennifer Capriati, Steffi Graf (de patru ori), Justine Henin, Martina Hingis, Conchita Martínez, Martina Navratilova (de patru ori), Gabriela Sabatini, Arantxa Sánchez-Vicario, Serena Williams (de trei ori) si Venus Williams. Chris Evert are un numar record de opt trofee la acest turneu.

La aceasta editie vor participa jucatoare ca Madisson Keys, Johanna Konta (proaspata castigatoare la Miami), Venus Williams (finalista la Miami), Elena Vesnina, Caroline Wozniaki sau Lucie Safarova. Britanica este favorita la castigarea acestui turneu, cu cota 4.00 la 888sport. Jucatoarea gazdelor, Madisson Keys, are cota 5.00, in timp ce o alta reprezentanta a Statelor Unite, Venus Williams si Caroline Wozniaki au cota 6.00.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!


WTA Monterrey

La Monterrey se desfasoara un turneu pe suprafata dura. Angelique Kerber este marea favorita la castigarea titlului de campioana. Cota ei la 888sport este de 2.20. Anastasia Pavlyuchenkova (4.50), Timea Babos (8.00) si Caroline Garcia (11.00) sunt printre cele mai puternice adversare ale liderei mondiale la turneul din Mexic.

Cupa Davis

Weekendul viitor se desfasoara meciurile din sferturile de finala ale Cupei Davis. Serbia infrunta Marea Britanie (pe zgura), Italia intalneste Argentina (zgura), Cehia da piept cu Franta (hard) si SUA joaca impotriva Croatiei (hard).

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu