TENIS: Aflam turneele, dar si jucatorii care ne vor aduce profit in viitoarea saptamana!

Turneele de tenis nu se vor indeparta de noi nici in saptamana urmatoare, in care vom avea parte de doua competitii de nivel ATP si tot atatea de nivel WTA.


Fayez Sarofim & Co. US Men’s Clay Court Championship (10.04 – 16.04)

Turneul ATP de la Houston se anunta a fi competitia cu cel ma interesant tablou. Printre favoritii principali la cucerirea titlului se numara americanii Jack Sock (15 ATP) si John Isner (23 ATP), dar si spaniolii Fernando Verdasco (31 ATP) si Feliciano Lopez (36 ATP).

Castigatorul acestei editii va primi 95,495$ si 250 de puncte in clasamentul ATP. Meciurile de la aceasta intrecere se desfasoara in aer liber, pe zgura, turneul facand parte din seria de competitii pregatitoare pentru Masters-ul de la Monte Carlo, care va lua startul pe data de 16 aprilie.

Printre cele mai interesante partide ale primului tur se numara duelul dintre Kevin Anderson si Fernando Verdasco, dar si cel al veteranului Tommy Hass cu tanara speranta a americanilor, Reilly Opelka. Verdasco este cotat ca favorit clar in confruntarea cu uriasul sud-african, 1.38 la NetBet, in timp ce Haas este usor favorit in fata tanarului Opelka, cota 1.83 la NetBet.

Untitled


Meciurile din cadrul turneelor ATP si WTA se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma  https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html Netbet! Deschide-ti acum un cont la NetBet si vezi meciul GRATUIT!

Grand Prix Hassan II (10.04 – 16.04)

Chiar daca la Houston se regaseste tabloul cel mai solid, nu trebuie sa evitam nici competitia din Marrakech, Maroc, acolo unde ii vom putea vedea la treaba pe Grigor Dimitrov (12 ATP), Philipp Kohlschreiber (32 ATP) si Benoit Paire (40 ATP). La fel ca la Houston, acest turneu se joaca in aer liber, pe o suprafata de zgura.

Campionul acestei editii va pleca acasa cu un cec in valoare de 85,945€, dar si 250 de puncte ATP. Principalul favorit la cucerirea trofeului este bulgarul Grigor Dimitrov, fiind urmat de Albert Ramos-Vinollas si Philipp Kohlschreiber.

In primul tur nu vor lipsi duelurile interesante si cotele excelente oferite de NetBet. Benoit Paire si Carlos Berlocq se intalnesc in una dintre cele mai echilibrate partide ale primei faze, in timp ce italianul Paolo Lorenzi va da piept cu spaniolul Guilermo Garcia-Lopez, jucator care se afla in crestere de forma. Favoritul numarul 6 al acestei intreceri primeste o cota de 1.71 la NetBet pentru un debut cu dreptul, in timp ce Lorenzi are prima sansa in fata lui Garcia-Lopez, cota 1.76, oferita de NetBet.

Untitled


Citeste si:

Claro Open Colsanitas (10.04 – 15.04)

Turneul WTA de la Bogota, Columbia este unul dintre cele doua competitii ale viitoarei saptamani in care vom putea urmari la treaba jucatoare din Romania. Patricia Tig, numarul 85 WTA va debuta in intrecerea columbiana cu o jucatoare experimentata, Francesca Schiavone (152 WTA), campioana la Roland Garros in 2010, dar si la Marrakech, in 2013.

Competitia de la Marrakech se disputa pe zgura si este dotata cu premii totale in valoare de 226,750$. Precedentele 3 editii au fost castigate de Irina Falconi (2016), Teliana Pereira (2015) si Caroline Garcia (2014).


Deschide-ti acum un cont la NetBet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 1500 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Ladies Open Biel Bienne (10.04 – 16.04)

WTA Biel se anunta a fi cea mai interesanta intrecere a fetelor din saptaman urmatoare. Romanii vor avea si ei un motiv in plus sa urmareasca intrecerea elvetiana. Monica Niculescu (47 WTA) si Sorana Cirstea (62 WTA) vor fi prezente pe tabloul principal.

Cele doua primesc prima sansa la victorie in partidele pe care le vor disputa in primul tur. Monica o va avea ca adversara pe Elise Mertens (67 WTA), cea in fata careia a pierdut finala din acest sezon de la Hobart. NetBet ofera o cota de 1.62 pentru victoria romancei, in timp ce Sorana Cirstea este cotata cu 1.66 pentru a o invinge pe Donna Vekic (90 WTA).

Spre deosebire de celelalte 3 competitii care se vor disputa saptamana viitoare, la Biel se joaca in sala, pe o suprafata hard. Turneul este dotat cu premii totale in valoare de 226,750$, iar aceasta va fi prima sa editie.

Untitled


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu