Tenis din plin de la turneele ATP si WTA din Canada!

TenisTenis, tenis si iar tenis doua turnee importante, ambele pe taram canadian, si un turneu Challenger la care participa jucatori de top.

In atentia celor care vor paria pe meciurile din aceasta seara, comentatorii Digisport ne-au oferit seara trecuta o informatie interesanta, in aceasta seara se anunta cateva reprize de ploaie si este posibil ca programul de la turneul din Montreal sa sufere modificari.

Atentie pentru cei ce vor sa parieze maine pe meciul de tenis dinrte Kyrgios si Verdasco, australianului i-au fost pierdute bagajele in momentul in care a ajuns la Montreal, iar acesta a trebuit sa imprumute niste rachete si echipament pentru a putea juca, pentru un tenismn este foarte important sa aibe rachete cu care sa se pregateasca saptamani pentru a se obijnui cu ea, iar avand in vedere acest incident care probabil l-a iritat foarte tare pe Nick, acesta ar putea sa nu aibe prea mult chef de tenis acest turneu, poate chiar isi doreste sa termine cat mai repede!

ATP Montreal (hard)

Benjamin Becker – John Isner

Dupa un turneu excelent la Washington, John Isner il va infrunta in primul sau meci pe taram canadian pe Benjamin Becker, un german antrenat de Andrei Pavel. Ambii jucatori au ca suprafata preferata hard-ul si executa backhand-ul cu doua maini. In ultimele 7 meciuri disputate de Becker a castigat unul singur, impotriva conationalului sau, Michael Berrer, care a abandonat atunci cand Becker a castigat primul set. Cu un procentaj extrem de scazut, cu infrangeri bifate la jucatori relativ slabi si cu un John Isner in forma de zile mari, nu ar trebui sa fie absolut nicio problema pentru Isner sa castige.

Ponturi: 2/2 (Isner castiga primul set si meciul), la o cota de 1.25

2&TG1 23.5 (John Isner castiga si sunt maxim 23 de game-uri in meci), la o cota extrem de frumoasa de 2.35

Kevin Anderson – Lukas Rosol

Un meci intre doi jucatori a caror suprafata preferata este zgura. Totusi, suprafata rapida pe care se va desfasura aceasta partida este net in favoarea lui Anderson, datorita serviciului sau. In acest an, Anderson a reusit un meci extrem de spectaculos pe hard, unde a fost foarte aproape sa-l invinga pe Murray. De asemenea, la Wimbledon pe iarba, a reusit sa-i tina piept lui Djokovic, fiind eliminat cu 3-2. Rosol, nu s-a impacat deloc cu hard-ul anul acesta: 11 partide si 7 infrangeri. Anderson inchimb din 24 partide, a pierdut 9. Singurul meci dintre cei doi s-a jucat in acest an si a fost castigat de Rosol, insa aceasta victorie a fost obtinuta intr-un turneu demonstrativ si nu trebuie sa ne influenteze.

Ponturi: 1/1 (primul set si meciul) in favoarea lui Kevin Anderson, cu o cota de 1.45 la Superbet.

WTA Toronto (hard)

Sloane Stephens – Dominika Cibulkova

Favorita certa a acestui meci este Sloane Stephens, care, probabil, trece prin cea mai buna perioada a carierei sale, dupa victoria pe hard-ul american de la Washington. Pe partea cealalta, Dominika este intr-o scadere de forma certa, cu 4 infrangeri in ultimele 4 meciuri. In singurul meci disputat pana acum dintre cele doua, Sloane a fost castigatoarea, cu 2-0, la Brisbane, pe hard.

Ponturi: Victorie Stephens, cota 1.45

Alte ponturi de la ATP Montreal:

Gulbis – Thiem -> minim un set Thiem, cota 1.29;
Troicki – Youzhny -> victorie Troicki, cota 1.40;

Analize realizate de Tudor Daniel

Ponturi Catalin Feraru:

ATP Montreal:

Bautista – Tipsarevic: 2-0 Bautista, cota 1.65

Becker – Isner: 2-0 Isner, cota 1.65

WTA Toronto:

Ka.pliskova – Lucic Baroni: 2-0 Pliskova, cota 1.75

Vinci – Knapp: Victorie Knapp, cota 1.50

Challenger Aptos (hard SUA):

Copil – Fratangelo: Primul set Copil, cota 1.96

Haas – Rublev: Victorie Haas, cota 1.55

(Catalin Feraru)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu