Tenisul ramane la putere | Nu mai putin de 5 turnee ATP si WTA ne asteapta in saptamana urmatoare!

Turneele ATP si WTA nu ne parasesc nici saptamana viitoare, una in care vom avea ocazia sa urmarim nu mai putin de 5 competitii.


ATP Hamburg, principala atractie

Dotat cu premii totale in valoare de 1,753,255€, competitia din Germania se va disputa in perioada 23-29 iulie, iar jucatorii pezenti la start anunta un adevarat spectacol. Dominic Thiem, numarul 9 mondial si finalist la Roland Garros in 2018, Diego Sebastian Schwartzman (12 ATP), Pablo Carreno-Busta (13 ATP) si Richard Gasquet sunt cele mai atractive nume care vor lua startul la acest turneu.


Partidele de la ATP Hamburg 2018 se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Isner si Kyrgios joaca la Atlanta

De 4 ori campion pe hard-ul de la Atlanta, John Isner, semifinalist la editia din acest sezon a turneului de la Wimbledon, va cauta un nou succes pe hard-ul din Statele Unite, insa misiunea sa nu va fi una simpla, pe tablou aflandu-se si Nick Kyrgios, cel care l-a invins pe american in finala din 2016.

Tot saptamana viitoare se va disputa si turneul ATP de la Gstaad, competitie care in aceasta saptamana si-a disputat meciurile de simplu si dublu feminin. Cele mai atractive nume prezente la start sunt Fabio Fognini, Feliciano Lopez si Roberto Bautista-Agut.


Citeste si:

Begu si Buzarnescu sunt prezente la Moscova

Dupa ce a ratat prezenta in finala de la BRD Bucharest Open, Mihaela Buzarnescu se va deplasa la Moscova, acolo unde va juca pe suprafata sa preferata, zgura. Tot in capitala Rusiei va fi prezenta si Irina Begu, cea care a ajuns in finala de dublu de la BRD Bucharest Open, insa a dezamagit in proba de simplu, acolo unde a fost eliminata inca din primul tur, aceasta fiind si campioana en-titre.

Printre numele de top prezente la acest turneu se numara si Julia Goerges (10 WTA), Daria Kasatkina (13 WTA) si Anastasija Sevastova (22 WTA). Turneul de la Moscova se va disputa in perioada 23-29 iulie.

A doua competitie de nivel WTA care se va disputa in saptamana urmatoare este cel de la Nanchang, insa numele prezente la start nu anunta o audienta sporita. Kristyna Pliskova, Jelena Jankovic si Shuai Peng sunt jucatoarele care pornesc cu prima sansa la cucerirea turneului dotat cu premii totale in valoare de 250,000$.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu