Tensiuni in mercato: starul dorit de Manchester United le-a inchis sefilor clubului telefonul in nas! Ce se intampla cu Bruno Fernandes

O veritabila „telenovela” s-a iscat in campionatul portughez, de unde Bruno Fernandes (25 de ani) spera sa plece in acest weekend. Saptamana trecuta, Fernandes s-a inteles cu Manchester United pentru un transfer definitiv, iar jucatorul era gata sa semneze actele cu „diavolii”.

Cotele partidei (Unibet)
Liverpool – Manchester United
1.40 5.00 9.00

Cu toate acestea, lucrurile au luat o intorsatura ciudata vineri. Sporting Lisabona a facut tot posibilul pentru a-l tine pe Bruno pe loc, pentru ca acesta sa joace in derby-ul pierdut in fata Benficai (0-2). De aceea, Sporting ar fi refuzat o oferta concreta din partea lui Manchester United, care era gata sa plateasca 46 de milioane de lire pentru fotbalistul lusitan.

Afacerea initiala stipula o suma de 46 de milioane de lire achitata pe loc, plus alte bonusuri care ar fi dus transferul la suma de 68 de milioane de lire! O parte din diferenta de 22 milioane ar fi ajuns in conturile „leilor” doar daca Fernandes s-ar clasa in Top 3 la Balonul de Aur sau daca Manchester United ar fi castigat in urmatorii ani campionatul sau Liga Campionilor.

Clauze nerealiste pentru activarea bonusurilor

Intr-o discutie pe care ar fi avut-o cu fotbalistul aflat in Anglia, pentru semnarea contractului, presedintele lui Sporting a incercat sa-i explice situatia. Frederico Varandas i-a spus lui Fernandes ca Sporting nu poate accepta aceasta oferta, deoarece bonusurile promise ar avea „conditii nerealiste”, astfel ca singurii bani pe care se bazeaza lusitanii reprezinta suma de transfer imediata. Drept urmare, Sporting cere 55,5 milioane de lire in schimbul fotbalistului sau, dar United nu e dispusa sa plateasca pe loc mai mult de 46 de milioane. La auzul acestei situatii, Bruno Fernandes i-ar fi inchis telefonul in nas lui Varandas, scrie presa portugheza, care urmareste cu mare interes acest subiect.

Asadar, negocierile dintre cele doua cluburi stagneaza si inca nu s-a ajuns la un acord oficial. Nascut la Maia, mijlocasul lui Sporting are 19 selectii si doua goluri la echipa nationala si a marcat de 41 de ori pentru alb-verzi, din 2017 incoace. Fernandes inca mai spera ca cele doua cluburi se vor intelege in final, pentru o suma de transfer corecta.

Vizitati pagina noastra de Facebook!

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu