Teodorczyk, cealalta problema a fundasilor Romaniei

Daca toata lumea a auzit de Lewandowski, Christoph Daum si jucatorii nationalei nu trebuie sa uite de un alt pericol din atacul Poloniei: Lukasz Teodorczyk. In forma maxima in ultima perioada, atacantul imprumutat de Anderlecht de la Dinamo Kiev ar putea ajunge in curand la Borussia Dortmund.

Nu mai putin de 15 goluri a marcat Teodorczyk pentru Anderlecht in cele 20 de partide jucate pana acum. Ultimele doua, in minutele 89 si 90+4 (din penalty) ale victoriei contra echipei din Mainz in Europa League. Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu, coechipieri cu Teodorczyk la Anderlecht, ar putea sa-i spuna mai multe lui Daum despre acesta. Polonezul a marcat in 5 din cele 6 meciuri sustinute de echipa belgiana in Europa League in aceasta toamna. Poate cel mai important gol, cel din remiza de la Mainz, de acum trei saptamani (1-1).

Teodorczyk are cota 3.80 la NetBet pentru un gol contra Romaniei

In varsta de 25 de ani, Lukasz Teodorczyk (1,85 m si 76 kg) pare sa calce pe urmele lui Lewandowski. Crescut tot la Lech Poznan, a ajuns la Dinamo Kiev din 2014, care l-a imprumutat lui Anderlecht. La Bruxelles, polonezul a „explodat” in acest sezon si a atras atentia Borussiei Dortmund, care ar dori sa-l transfere in Bundesliga. Aubameyang ar putea fi vandut in aceasta vara si e nevoie de un inlocuitor. Everton, Sunderland si West Ham United ar putea sa intre in competitie pentru achizitionarea lui Teodorczyk. In prezent fotbalistul lui Anderlecht este cotat la 12-15 milioane de euro.

Deocamdata, selectionerul Nawalka nu l-a introdus decat o data in primul 11 al nationalei Poloniei. Accidentarea lui Milik si forma buna din ultima vreme l-ar putea titulariza in meciul contra Romaniei.

cote-netbet

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu