Test de foc pentru tricolori cu Kosovo. Iunie, o lună cu rezultate modeste pentru România

Suporterii romani isi incurajeaza favoritii la meciul de fotbal dintre Romania si Belarus, din cadrul preliminariilor Ca

Naționala de fotbal a României reia campania de calificare la Campionatul European din 2024, vineri, de la 21:45, în deplasare cu reprezentativa statului Kosovo. O națională pe care tricolorii o întâlnesc pentru prima dată în istorie și care se anunță a fi o nucă extrem de tare mai ales pe teren propriu. Cu Bet Builder oferit de Betano pot fi plasate până la șapte pariuri pe meciul Kosovo – România, pentru o singură cotă, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Kosovo – România în preliminariile EURO 2024 (vineri, 21:45)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.91)
Șansă dublă – X2 (cota 1.57)
Total cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.52)
România Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.65)
România Total ofsaiduri – Peste 1.5 (cota 2.00)

Cele două echipe se vor afla pentru prima dată față în față într-un meci internațional.

România ocupă locul doi în Grupa I de calificare la Campionatul European, cu 6 puncte după primele două meciuri.

Kosovo este a treia în ierarhie, cu două puncte, după două remize consecutive cu același scor, 1-1, contra Israelului în deplasare și pe teren propriu cu Andorra.

O echipă a Andorrei pe care România a învins-o în deplasare la debutul preliminariilor, cu 2-0, după care tricolorii au trecut pe teren propriu de Belarus, cu 2-1.

Elveția conduce grupa la egalitate de puncte cu România, dar cu un golaveraj mai bun.

Cu un rezultat pozitiv în meciul de la Priștina tricolorii ar lua o opțiune importantă pentru consolidarea prezenței pe primele două poziții care duc la Campionatul European.

IUNIE, o lună cu rezultate modeste pentru România

Am analizat meciurile disputate de naționala României în luna iunie, în ultimul deceniu, și concluzia este că pentru tricolori nu este tocmai o lună cu rezultate prea bune.

Din cele 16 meciuri disputate în ultimii zece ani în această lună iunie, echipa României a obținut doar patru victorii, completând cu trei remize și nu mai puțin de nouă înfrângeri.

Vorbim aici de meciuri oficiale de calificare, partide din Liga Națiunilor, cele trei meciuri de la turneul final al Campionatului European din 2016 sau partide amicale.

Din cele nouă înfrângeri suferite de tricolori în ultimul deceniu, în luna iunie, cinci au fost în deplasare.

Pe teren străin, în tot acest interval, România a obținut o singură victorie.

În șapte din cele 16 meciuri disputate de tricolori în luna iunie după anul 2014 ambele echipe au marcat.

Forma de moment

Kosovo n-a mai câștigat de patru meciuri, interval în care a înregistrat tot atâtea remize. Dintre acestea trei au fost pe teren propriu, iar la ultimele două meciuri de acasă a fost consemnat același rezultat (1-1).

Ultima victorie a kosovarilor a fost contra Ciprului, 5-1 pe teren propriu, în Liga Națiunilor, pe 27 septembrie 2022.

Kosovo este neînvinsă în ultimele cinci meciuri pe teren propriu.

România, de cealaltă parte, vine după trei victorii consecutive, cu un singur gol primit și nouă marcate.

Tricolorii au o singură înfrângere în ultimele șase meciuri, în toate competițiile.

România este neînvinsă în ultimele trei meciuri disputate în deplasare, înregistrând două victorii și o remiză.

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Kosovo – România poți ajunge la o cotă cumulată de peste 10, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 537,50 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu