Thibaut Courtois, dat ca si plecat pe “Bernabeu” | Care sunt datele unei potentiale super-mutari marca Real Madrid

Nemultumiti pe deplin de evolutiile titularului dintre buturi, Keylor Navas, in sezonul precedent, madrilenii sunt pregatiti sa aduca unul dintre cei mai buni portari din lume la ora actuala. Este vorba de goalkeeper-ul lui Chelsea Londra, belgianul Thibaut Courtois.


Courtois vrea la Real!

In varsta de 26 de ani, titularul din poarta lui Chelsea Londra, dar si a nationalei Belgiei, cu care a impresionat la Cupa Mondiala recent incheiata, Thibaut Courtois simte ca are nevoie de o schimbare. Activand ca titular de patru sezoane in tricoul “albastrilor”, portarul a carui cota de piata se invarte in jurul sumei de 65 de milioane de euro este setat sa ia calea Madridului in aceasta perioada de mercato, sperand la un viitor mai luminos, echivaland cu o multitudine de trofee castigate pe “Santiago Bernabeu”. Presa din Spania anunta faptul ca Thibaut a cerut conducerii lui Chelsea sa fie lasat sa se transfere la Real Madrid, “Los Blancos” oferind, insa, momentan o suma considerata mult prea mica de catre londonezi: 40 de milioane de euro.

Chiar si asa, zvonurile conform carora Courtois si Willian ar parasi-o pe Chelsea pentru Real in schimbul sumei de 120 de milioane de euro nu s-au stins, astfel ca, pana la urma, e greu de crezut ca englezii nu vor ceda unei asemenea oferte generoase din punct de vedere financiar, chiar daca, pentru moment, nu au un inlocuitor de prima clasa pentru goalkeeper-ul belgian.

2.60 este cota oferita de Unibet pentru ca Real Madrid sa castige titlul in Spania in sezonul 2018/2019. In schimb, Chelsea primeste o cota uriasa (13.00) pentru a pune mana pe trofeul Premier League in stagiunea urmatoare.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu