Thierry Henry analizeaza sansele la titlu in Premier League: Avertisment suprinzator al fostului international francez!

Intr-un interviu acordat in studiourile Sky Sports, varful cu 84 de meciuri si 36 de goluri in tricolul lui Arsenal, a analizat sansele la titlu ale gigantilor din Premier League. 

Actualul antrenor secund al nationalei Belgiei, o vede pe Chelsea favorita la castigare trofeului. In opinia lui Henry, marele atu al londonezilor este Diego Costa, varful ce a inscris in weekend pentru a 12-a oara in actualul sezon, bifand unica reusita a partidei cu West Brom de pe Stamford Bridge. „Costa se agata de fiecare minge, incercand sa creeze o faza periculoasa la poarta adversa”.

Si Arsenal este o candidata certa la trofeu, in opinia lui Henry. Varful considera, insa, ca „tunarilor” le lipseste increderea in fortele proprii. De asemenea, pentru Arsenal urmeaza o perioada dificila, in care vor trebui sa se descurce fara accidentatul Shkodran Mustafi, jucator ce a adus un evident plus de stabilitate si consistenta defensivei.

„Liverpool nu stie sa omoare fotbalul!”

In ceea ce o priveste pe Liverpool, Henry e transant: „Nu e suficient sa arati ca stii fotbal, ca este capabila sa ataci cu toate liniile. Cateodata, pentru a-ti atinge telul, trebuie sa „omori” fotbalul. Nefacand asta, Liverpool a pierdut puncte grele cu Bournemouth si West Ham, chiar in ultimele doua etape. Klopp e un mare antrenor, dar trebuie sa invete si aceasta tactica”. Chiar si la adresa lui Pep Guardiola, Henry e usor critic: „Manchester City a fost in ultimele sezoane o echipa ce incasa foarte greu goluri. Acum le primeste meci de meci. Pep incearca sa gaseasca cea mai buna formula defensiva, dar pana in prezent, nici tactica cu 3 fundasi, nici cea cu 4, nu a dat roadele asteptate”.

„Manchester United va avea un cuvant de spus”

Tottenham pare a fi, in opinia lui Henry, o outsidera intre trupele cu ambitii la primul loc, si aceasta pentru ca Pochettino nu are la dispozitie jucatori care sa intre pe parcursul meciului si sa rupa ritmul, sa faca diferenta. In acelasi timp, insa, Henry lanseaza un avertisment in ceea ce o priveste pe Manchester United, actualmente doar a 6-a clasata, la 13 puncte de podium. „Atentie la „diavoli”! Inca nu si-au spus ultimul cuvant. United va incepe sa marcheaze din ce in ce mai mult, mai ales ca in joc incepe sa se simta din ce in ce mai clar si prezenta lui Mkhitaryan. Manchester United inca nu-si gaseste ritmul, dar daca acest lucru se va intampla in scurt timp, formatia poate deveni o candidata la castigarea Premier League!”.

Parerea bookmakerilor

Casele de pariuri merg cam pe aceeasi linie cu analiza lui Thiery Henry, mai putin in ceea ce o priveste pe Manchester United. Daca Chelsea, liderul al zi al ierarhiei, are cota 1.95 pentru finis pe locul 1, „diavolii” primesc o cotatie de 29 pentru al 21-lea titlu din palmares. Arsenal si Manchester City au cote apropiate, 5, respectiv 5.50, Liverpool fiind cotata cu 8.00.

Profita de promotia Unibet – Primul pariu de pana la 250 ron este GRATUIT – Click aici!

cote-titlu-anglia

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu