Tig, Begu si Dulgheru joaca maine la Wuhan Open! Halep sare primul tur!

Pentru romance, Wuhan Open a inceput excelent. Monica Niculescu s-a calificat astazi in turul secund al intrecerii, dupa un succes clar, in doua seturi, scor 6-1, 6-1, contra chinezoaicei Fangzhou Liu, locul 159 WTA, si beneficiaraă a unui wild-card. In turul urmator, Monica va juca contra Carlei Suarez Navarro, favorita 7 a turneului. 

WUHAN OPEN

Maine dimineata intra in competie alte 3 romance. De la ora Romaniei 6 dimineata, Alexandra Dulgheru o va intalni pe Ana Ivanovici. O rivala de temut pentru Alexandra, care de altfel porneste outsidera a meciului, la casele de pariuri. Doar 1.12 este cota acorda sarboaicei. Totusi, in precedenta confruntare directa, consemnata la Madrid anul acesta, Dulgheru a avut o evolutie excelenta. S-a impus in primul set cu scorul de 6-2, l-a pierdut pe al doilea, abandonand insa in decisiv.

De la ora 7.30 o vom vedea la treaba pe Patricia Tig. Pentru prima data pe tabloul principal al unui turneu de categorie Premier, Patricia o intalneste in faza inaugurala pe frantuzoica Mladenovici. Daca romanca de 21 de ani vine doar de pe locul 115 WTA, Mladenovici, sfert finalista anul acesta la US Open, ocupa actualmente pozitia a 28-a in ierarhia mondiala a fetelor.

Irina Begu, castigatoare astazi la Seoul, nu are timp de respiro. Tot maine dimineata, dar de la ora 10:30, Begu va debuta la Wuhan Open, contra Zarinei Diyas. Este deja a 4-a partida directa a celor doua. Begu are ascendentul moral in acesta confruntare, dupa victoriile repurtate in fata Zarinei  (41 WTA), la New Heaven, in 2014 si anul acesta.

Halep, direct in turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep, favorita 1 la Wuhan Open,  are BYE in primul tur si va juca direct din faza secunda. Adversara ii va fi rusoiaca Pavlyuchenkova, jucatoare pe care a invins-o in fiecare din cele 5 partide directe, ultima oara anul acesta, la Cincinnati. Data si ora partidei Halep – Pavlyuchenkova nu au fost inca anuntate.


Simona Halep: 2016 se anunta bun pentru jucatoarea noastra!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu