Tihana Nemcic, antrenorul de care Romania are nevoie !

Croatia pe langa fotbalisti importanti, peisaje si o istorie frumoasa, mai are ceva. Sigur, toti cred ca ati spus acum, fete frumoase. Intr-adevar in aceasta categorie, intra si una dintre cele mai frumoase fete din Croatia, Tihana Nemcic.

Sursa foto : www.croatiansports.com

Cine este Tihana Nemcic ?

Screenshot_1Fosta Miss Croatia, dar si o buna jucatoare de fotbal la Dinamo Zagreb si  nationala femininina a statului croat, Tihana a ales sa-si puna ghetele in cui la o varsta destul de frageda. La doar 24 de ani Tihana Nemcic, a rupt relatia cu fotbalul de performanta si a hotarat sa ia in piept viata de antrenor. Acum, sigur, o sa va intrebati, cine poate sa puna antrenor o femeie de 24 de ani ? Ei bine, aflati ca s-a gasit cineva, care sa-i ofere un post de manager Tihanei. Conducerea unei echipe de liga a 5 a croata a avut incredere in calitatile de antrenor ale Tihanei Nemcic, chiar daca aceasta avea doar 24 de ani in momentul numirii, si i-a dat pe mana baietii de la NK Victorija Vojakovac.

” In cazul in care o femeie si un barbat au aceleasi cursuri de antrenorat, nu vad de ce un barbat si o femeie nu ar putea antrena in fotbalul masculin. Eu sunt antrenorul principal și am deplina libertate de a crea și planifica așezarea tactică a echipei”, a declarat frumoasa croata la instalarea in functie.Screenshot_1

In conditiile in care nationala Romaniei, gafaie in acest sfarsit de preliminarii, noi credem ca ea ar fi o solutie buna pentru functia de antrenor al selectionatei tricolore, Tihana sigur aducand ceva nou in pregatirea lui Torje, Keseru sau Maxim.

Screenshot_1


Pariuri1x2 iti spune tot ce trebuie sa stii despre primele doua jocuri ale etapei din Liga 1!


Bundesliga 2: Freiburg – Bielefeld: “Brazilienii din Breisgau” vs “Albastrii din Bielefeld”?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu