„Tineretul” României încă un pas spre EURO 2021 » Pariul la România U21- Malta U21 a fost câștigător!

Reprezentativa de tineret a României a obținut o victorie clară la Giurgiu, scor 4-1 (4-0) împotriva naționalei similare a Maltei. Victoria s-a conturat în primul mitan când tinerii tricolori au și marcat toate cele patru goluri prin Mățan (min.17), Man (min.27, 40-pen.) și Ganea (min.36) reușita oaspeților purtând semnătura lui Elouni (min.51).

Duelul de la Giurgiu a fost analizat perfect de redacția noastră, pontul oferit în cota 1.55, „peste 1.5 goluri în prima repriză” fiind câștigător!

În urma acestui rezultat România a acumulat 19 puncte asigurându-și astfel matematic locul 2 în grupa a 8-a preliminară, „tricolorii mici” pierzând însă orice șansă la primul loc după ce Danemarca U21 s-a impus în această seară cu 2-1 pe teren propriu în fața tineretului din Finalnda.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Înaintea duelului direct de pe pământ românesc de luna viitoare, danezii au un avans de șase puncte și sunt virtuali câștigători ai grupei urmând a merge la EURO 2021 de pe primul loc. România poate scăpa de orice emoții și se poate califica la turneul final de pe locul 2 în grupă cu o victorie contra Danemarcei, urmând astfel a-și consolida locul între cele mai bine cinci clasate echipe de pe locul 2 fără a mai sta la mâna rezultatelor din celelalte grupe.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu