Tineti minte acest nume: Victor Osimhen

Campionatul Mondial de fotbal rezervat juniorilor U17 din Chile s-a incheiat de cateva zile, dar, vorba gazetarilor batrani, comentariile continua.

Victoria Nigeriei, a doua consecutiva (dupa succesul de acum doi ani din Emirate) si a cincea in total (record!), a fost una previzibila.
Nigeria domina de ani buni la aceasta categorie de varsta.

Si la aceasta a 16-a editie a FIFA U-17 World Cup, gazduita exemplar de Chile, Nigeria a oferit lumii fotbalistice cativa jucatori de mare perspectiva. Echipa pregatita de Emmanuel Amuneke a bifat o singura infrangere, in ultima partida din faza grupelor, cand era deja calificata de pe prima pozitie, 1-2 in fata Croatiei.
In rest, africanii si-au pus la respect adversarii trecand pe rand, in faza eliminatorie de Australia (optimi, 6-0), Brazilia (sferturi, 3-0), vicecampioana mondiala Mexic (semifinale, 4-2) si de Mali (in finala, 2-0).

Dintre vedetele lui Emmanuel Amuneke s-a detasat prin prestatia sa exceptionala varful de atac Victor Osimhen, inalt, tehnic si cu o viteza de reactie fabuloasa. Osimhen a marcat in toate partidele disputate de Nigeria la Cupa Mondiala din Chile si, cu un total de zece reusite, a batut vechiul record detinul de francezul Florent Sinama Pongolle in 2001, 9 goluri!
Cu 39 de goluri marcate in 71 de partide pentru echipa sa, Victor Osimhen e ofertat in acest moment de toate marile cluburi din Europa!

„Balonul de Aur” de la FIFA U-17 World Cup a fost adjudecat tot de Nigeria, prin capitanul sau Kelechi Nwakali, un alt mare talent.
Marea surpriza a actualei editii a Cupei Mondiale a constituit-o Mali, aflata pentru a doua oara la turneul final. Mali s-a oprit in finala, unde a pierdut in fata Nigeriei.
De la Mali s-au remarcat Boubacar, Haidara, Koita si Malle.
Tineti minte aceste nume, dar mai ales pe cel al lui Victor Osimhen.

foto: www.uefa.com
explicatie foto: Victor Osimhen (stanga, nr. 9) si Kelechi Nwakali

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu