Tineti minte acest nume! Vom face BANI GREI cu Daria Lopatetska, o jucatoare de tenis care are doar 15 ani si un viitor STRALUCIT

Tenisul feminin ucrainean a produs talente numeroase in ultimii ani, iar Elina Svitolina este deja o protagonista a circuitului WTA. Alaturi de ea, se mai remarca nume precum Dayana Yastremska, Lesia Tsurenko sau Kateryna Kozlova , dar echipa www.pariuri1x2.ro va prezinta un star pentru viitor – Daria Lopatetska are doar 15 ani si se anunta a fi un mare talent, care ne va aduce profituri consistente in anii urmatori.

Desi joaca doar la nivel ITF, Daria Lopatetska a atras atentia specialistilor, mai ales datorita fizicului si talentului sau. Foarte inalta si cu un arsenal vast de lovituri puternice, ucraineanca a facut senzatie la turneul ITF de la Nishi-Tama, unde s-a impus in finala jucata contra Gabriellei Taylor. Sportiva de 15 ani a jucat exceptional la turneul japonez si cu sigurantam merita urmarita in ofertele caselor de pariuri, in competitiile urmatoare.

Cota Dariei a ajuns la 2.50 in finala cu Gaby Taylor

In drumul spre trofeu la Nishi-Tama, Lopatetska a facut victime importante, precum Momoko Kobori si Giulia Gatto-Monticone. Pana in ultimul act, Daria a pierdut un singur set, dar in finala a avut nevoie de „decisiv” pentru a o invinge pe britanica Taylor. Lopatetska a fost condusa cu 0-4 in primul set, dar a revenit fenomenal si s-a impus la tiebreak: 7-6(4), 2-6, 6-3. Cine ar fi pariat pe ea tot turneul, ar fi beneficiat de cote de la 1.20 la 1.60, dar cota sa a atins si pragul de 2.50 in finala cu Taylor.

In saptamanile precedente, ea a mai castigat si doua turnee ITF de la Hong Kong, unde cea mai importanta victima a sa a fost Cagla Buyukakcay (6-1, 6-2). Daria a inceput tenisul la varsta de patru ani si are un bilant remarcabil in 2019, pe tablourile principale ale turneelor la care a participat: a castigat 15 partide si a pierdut un singur meci, fiind acum pe locul 304 WTA si pe 120 in clasamentul ITF. In 2018, ea a castigat primele 18 meciuri consecutive disputate in turneele oficiale.

Specialistii se asteapta la „explozia” ucrainencei in 2019

Nascuta la Harkov, in 2003, Lopatetska va face in curand pasul spre circuitul WTA, unde cu siguranta vom beneficia de cote generoase ale sale, mai ales impotriva jucatoarelor consacrate! In 2018, sportiva a jucat foarte bine in calificarile de la US Open, unde a invins-o pe drum si pe Cori Gauff, un alt talent precoce in WTA.

Avand in vedere ca are un fizic impozant si o lovitura de dreapta foarte convingatoare, precum si o deplasare buna pe teren, Daria Lopatetska are toate sansele sa confirme asteptarile si sa ajunga in varful ierarhiei feminine, in anii care vor urma. De altfel, si site-ul wtatennis.com i-a facut o prezentare detaliata la inceputul anului, iar editorii americani o considera una dintre cele mai promitatoare tinere jucatoare din circuit.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 1


Lasa un comentariu