Tipsterul Cpi46, super inspirat in ultima zi a saptamanii!

Pe numele sau real Tudor si membru al redactiei noastre on line, tipsterul senior Cpi46 a avut o zi de duminica perfecta la pariuri. Patru ponturi a avut propuse in concurs, 3 dintre acestei aducandu-i profit. Nici cu al 4-lea nu a dat gres, Tudor mizand pe un gol inscris de Aubameyang in  succesul Borussiei Dortmund, la Augsburg. „Galben-negrii” au castigat, scor 3-1, insa gabonezul nu a evoluat, pariul sau fiind void.

Cotele oferite de Cpi46 au fost extraordinare. Acesta a mizat 9 unitati pe cata de 2.24 oferita variantei gol marcat de Kane si succes al gazdelor in Tottenham – Bournemouth. Starul londonezilor a inscris chiar in primul minut al partidei, in final Spurs impunandu-se cu 3-0!
2.25 a fost cota acordata unui al pont castigator, de aceasta data venit din Portugalia: Jonas inscrie si Benfica se impune la Boavista. Meciul a avut un final dramatic, liderul din Portugalia castigand cu 1-0, gratie golului marcat in minutul 90+3 de…Jonas!

Devino tipster si participa la „Campionatul Pariorilor”

Ca meniul sa fie complet, Tudor a ales si un pont din tenis. Mai exact, varianta peste 10.5 asi in S.Williams – Azarenka, finala finala feminina de la Indian Welles. Americanca a pierdut meciul, dar a castigat stastica pe asi cu 6-5!

Ponturile propuse duminica de tipsterul Cpi46:

bilantCea mai tare competitie pentru pariorii din Romania are loc pe Pariuri1x2.ro si inscrierile sunt deschise pentru toata lumea. Click pe linkul de mai jos pentru a afla ce trebuie sa faci pentru a intra in batalia si a ataca premiile lunare de 7000 ron!

Devino tipster si participa la „Campionatul Pariorilor”

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu