Pep Guardiola: „Manchester United inca poate mai poate castiga trofeul in Premier League”!

Cu siguranta forma prin care trece Manchester City este una deplorabila, acest fapt putand-o afecta chiar si in Premier League.


Cu toate ca diferenta dintre „cetateni” si Manchester United este una semnificativa in ceea ce priveste lupta pentru campionat, managerul Pep Guardiola considera ca „diavolii rosii” inca pot cuceri titlul.

Antrenorul spatiol al celor de la Manchester City a declarat ca „Sentimentul pe care-l am in acest moment este ca United poate castiga puncte pretioase, deoarece sunt intr-o forma excelenta si au jucatori de top. Ei pot castiga ultimele 6 partide. <<Fotbalul este o emotie>> Din noiembrie, decembrie, majoritatea au spus ca noi deja am devenit campioni, insa, dupa cum ati vazut, am pierdut 3 partide intr-o saptamana. Se intampla.”

Totusi, in ciuda declaratiilor lui Pep, diferenta dintre City si United este una aproape imposibil de remontat. Chiar si asa, cei ce doresc sa parieze pe castigatoarea campionatului din Premier League inca o pot face. Unibet ofera o cota INCREDIBILA de 251.00 pentru ca Manchester United sa castiga trofeul, dar si o cota de 1.25 pentru ca „diavolii” sa castige campionatul neluand-o pe City in calcul.

Cotele la titlu in Premier League

Pariaza AICI pe castigatoarea campionatului in Premier League!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu