Toata Europa e pe urmele lui! Cine este noua senzatie a lui Santos cu care Jurgen Klopp vrea sa completeze colonia de brazilieni a “cormoranilor”

Pe masura ce noua perioada de transferuri se apropie cu pasi repezi, zvonurile cu privire la achizitiile de zeci de milioane de euro ale marilor cluburi ale Europei incep si ele sa curga necontenit. Astfel, presa din Marea Britanie noteaza faptul ca Liverpool este interesata de serviciile tanarului de 19 ani al lui Santos, Thiago Maia.


Profil de campion

Pe numele sau complet, Thiago Maia Alencar,  este un tanar brazilian, in varsta de 19 ani, care si-a facut junioratul la anonima formatie Extremo Norte. Transferat de Sao Caetano in 2010, brazilianul nascut la Boa Vista a facut pasul catre fotbalul mare la Santos, care l-a achizitionat in 2011. Acesta evolueaza pe pozitia de mijlocas defensiv si a jucat un rol extrem de important in castigarea aurului olimpic pentru Brazilia in vara acestui an. Desi nu are vreun gol inscris la nationalele de tineret ale “Selecao”, Maia are deja un total de 24 de selectii, iar perspectivele se arata a fi din ce in ce mai bune.

3 milioane de € este cota de piata a jucatorului lui Santos, conform transfermarkt.com


“Cormoranii” intra in cursa

Pentru moment, Liverpool este relativ limitata in ceea ce priveste optiunile pe care trebuie sa conteze la centrul terenului; asta din cauza faptului ca singurele optiuni ale lui Jurgen Klopp pentru postul de inchizator sunt in acest moment Jordan Henderson si Emre Can. In ceea ce-l priveste pe Lucas Leiva, cu toate ca este, teoretic, numit cel de-al treilea capitan pentru “The Reds”, a trecut si vremea in care era considerat unul dintre cei mai constanti jucatori ai “cormoranilor”.

Astfel, se zvoneste faptul ca nu mai putin de sapte cluburi mari din Europa au pus ochii pe tanarul brazilian, printre care se numara “colosi” precum Manchester United, Chelsea sau PSG. Chiar si asa, singura oferta concreta primita de Santos pentru a-l ceda pe Maia a venit chiar de la formatia antrenata de Mircea Lucescu, Zenit Sankt-Petersburg, care a oferit 18 milioane de , dar a fost imediat refuzata. Conform presei engleze, surse din Brazilia estimeaza faptul ca o suma realista pentru care Thiago si-ar putea parasi tara natala s-ar invarti in jurul a 30 de milioane de €.

8.00 este cota oferita de Unibet in acest moment pentru ca Liverpool FC sa castige titlul in Anglia la finalul acestei stagiuni. “Cormoranii” sunt cotati astfel cu a treia sansa, dupa Chelsea (1.73) si Manchester City (5.50).

Sursa foto: www.santosfc.com

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu