Toata lumea il vrea pe Lacazette! Lyon tine la pret si refuza o oferta de 50 de milioane de lire

Cu 82 de goluri marcate in 181 de meciuri de campionat pentru Lyon si intrat in circuitul primei reprezentative a Frantei, Alexandre Lacazette a devenit rapid o tinta pentru marile cluburi ale Europei. Pe adresa clubului din Ligue 1 ofertele pentru atacantul de 25 de ani se inmultesc, direct proportional cu reusitele acestuia. Lyon stie, insa, ce diamant are in lot, pretul solicitat in schimbul lui Lacazette fiind unul extrem de piperat.

Arsenal, cea mai insistenta

Fan declarat al jucatorului, Arsene Wenger a insistat pentru achizitionarea lui Lacazett in pauza de vara. Arsenal a facut prima oferta, cifrata la 29 de milioane de lire sterline, respinsa imediat de Lyon. Recent, presedintele lionezilor a dezvaluit faptul ca in realitate a fost refuzata si o doua propunere a englezilor, care urca pana la 50 de milioane de lire sterline.

Lyon a tinut la pret, stiind ca pe Lacazette se poate obtine o suma mult mai importanta de bani. De asemenea, in aceeasi perioada cu interesul lui Arsenal, pe fir a intrat si Barcelona,  echipa mai potenta financiar. Catalanii n-au facut nicio miscare concreta, dar  Mundo Deportivo a confirmat in urma cu cateva saptamani faptul ca Luis Enrique isi mentine interesul pentru internationalul francez. Totusi, pare greu de crezut ca Barca va aduce un varf de peste 60 de milioane de euro, doar pentru a fi rezerva atunci cand Messi, Suarez sau Neymar nu pot evolua.

lacazette232

Liverpool, Tottenham, West Ham

Cert este faptul ca, in afara Barcelonei, Arsenal va mai avea o serie de rivale extrem de puternice in batalia pentru inregimentarea lui Lacazette. Prima pe lista, Liverpool. Klopp pare chiar pregatit sa elibereze un loc in atacul „cormoranilor”, surse din insula dezvaluind ca in pauza de iarna Liverpool este dispusa sa-l imprumute pe Sturridge.

Tottenham vrea sa-si consolideze la randul sau linia ofensiva, acolo unde Kane, confruntata si cu o serie de accidentri, nu mai da randamentul din sezonul trecut. Si West Ham ar fi pe lista „petitorilor”, dar cu atatea oferte de top, pare greu de crezut ca Lacazette va alege sa plece la o formatie clasata actualmente in ultima parte a ierarhiei din Premier League.

102 reusite are Lacazette pentru Lyon in 240 de meciuri jucate in toate competitiile

2.50 este cota oferita de Unibet pariului Lacazette – golgeter in sezonul 2016-2017 de Ligue 1. Deschide-ti un cont la Unibet iar primul pariu de pana la 150 lei este gratuit!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu