Top 10 cele mai tari transferuri ale verii + Top 10 zvonuri | Vezi cat cere Chelsea pe Hazard »»

Desi este o mutare realizata inca din vara anului trecut, trecerea lui Mbappe, de la Monaco la PSG, domina topul 10 al afacerilor perfectate in aceasta vara. Asta pentru ca, dupa cum stim, pentru a ”dribla” fair-play-ul financiar, starul nationalei franceze la CM 2018 a fost mai intai imprumutat de PSG, in vara lui 2017, restul sumei, aproximativ 135 de milioane de euro, fiind achitata de parizieni, clubului monegasc, in perioada de mercato din acest an. 

Altfel privite lucrurile, liderul autoritar al mutarilor perfectate in vara lui 2018 este Cristiano Ronaldo. De neconceput in urma cu doar cateva saptamani, achizitionarea lui CR7 de la Real Madrid, a costat-o pe Juventus 117 milioane euro. Daca adaugam si transferurile lusitanului de la Sporting, la Man. United si mai apoi la Real, rezulta o suma de 230 de milioane de euro achita in schimbul serviciilor lui Ronaldo, de cluburile amintite, in intreaga cariera a atacantului.


CITESTE SI:

Lemar, cumparat de Atletico Madrid in schimbul a 70 de milioane de euro, Mahrez, ajuns la Manchester City pe 67.8 milioane de euro, achizitionarea lui Naby Keita de catre Liverpool, o alta mutare de care se stia inca de anul trecut, sau trecerea lui Jorginho de la Napoli, la Chelsea, primul jucator adus de Sarri, dupa preluarea echipei londoneze, sunt alte transferuri ce intra in topul 10 al verii.  

Hazard, la Real Madrid?

Cele mai argumentate zvonuri in ceea ce priveste viitoarele transferuri de top ale verii, il au in prim plan pe Eden Hazard. Belgianul a lasat sa se intelega, printr-o declaratie recenta, ca este dispus sa se desparta de Chelsea, dupa 6 ani petrecut pe Stamford Bridge. Hazard a completat, spunand ”voi stiti preferinta mea”, cu aluzie la declaratiile anterioare, in care isi manifesta dorinta de a ajunge la Real Madrid. Clubul din capitala Spaniei ii cauta inlocuitor lui Cristiano Ronaldo si in plus dispune de suma pe care Chelsea ar accepta-o in schimbul jucatorului. Acesta ar fi, conform presei insulare, de aproximativ 225 de milioane de euro! Hazard mai are contract cu echipa din Premier League pana pe 30 iunie 2020.

Desi contracarate in ultimele ore de agentul jucatorului, zvonurile privind plecarea lui Gareth Bale de la Real raman de actualitate. Sunt doua piste diferite pentru galez.  Manchester United ar pune pe masa 100 de milioane de lire sterline in schimbul jucatorului, dar Real ar prefera o alta varianta. Formatia antrenata din acest sezon de Lopetegui este dispusa sa-l ofere pe Bale, plus o suma consistenta de bani, in schimbul lui Harry Kane, proaspatul golgeter al Mondialului. Varful, care tocmai si-a prelungit pana in 2024 contractul cu Tottenham, are o cota de piata de 150 de milioane de euro.

Transferuri – Top 10 zvonuri ale verii

Hazard – De la Chelsea, la Real Madrid
Bale – De la Real Madrid, la Man. United sau Tottenham
Kane – De la Tottenham, la Real Madrid
Fekir – De la Lyon, la Liverpool
Perisic – De la Inter, la Man. United
Morata – De la Chelsea, la AC Milan sau Napoli
Higuain – De la Juventus, la Milan
Alisson – De la Roma, la Chelsea sau Liverpool
Rabiot – De la PSG, la Barcelona
N’ Golo Kante – De la Chelsea, la Barcelona

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 4 5


Lasa un comentariu