Top 10 lucruri despre Erling Haaland

Erling Haaland este un nume care strălucește în lumea fotbalului, un atacant norvegian de excepție cu o personalitate carismatică, trăsături unice și povești interesante. Jucătorul care evoluează acum la Manchester City s-a născut pe 21 iulie 2000, în Leeds, Anglia, în timp ce tatăl său, Alf-Inge Haaland, juca pentru Leeds United.

În următoarele minute vă prezentăm 10 lucruri despre Erling Haaland pe care trebuie să le știți.

  1. Născut să fie atlet!

Haaland are sportul în sânge. Părinții săi au fost amândoi sportivi de excepție. Tatăl lui Erling, Alf-Inge Haaland, a fost fotbalist profesionist și a jucat la echipe ca Leeds United și Manchester City.

În același timp, mama sa a fost campioană națională la heptatlon în anii ’90, iar bunicul său a fost un cunoscut alergător de distanțe lungi.

  1. Ar fi putut deveni un jucător profesionist de handbal 

În timp ce Erling a urmat pașii tatălui său și a devenit fotbalist, Alf-Inge a dezvăluit într-un interviu că s-a asigurat că fiul său va încerca și alte sporturi înainte de a alege fotbalul. Până la vârsta de 14 ani, Erling a practicat handbalul, atletismul și schiul fond. Tot, tatăl său a dezvăluit ulterior că managerul echipei naționale de handbal a Norvegiei îl dorea în echipă.

  1. Un săritor de excepție la cinci ani

Pe 22 ianuarie 2006, el a realizat un salt în înălțime de 1,63 metri. S-a dovedit a fi un nou record mondial, și la 17 ani distanță, acel record încă se menține în picioare!

Acum înțelegem loviturile de cap incredibile și golurile spectaculoase pe care le-am văzut la Haaland în ultimii ani.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

  1. Era eligibil să joace pentru Anglia

Desigur, Erling Haaland este viitorul fotbalului norvegian, dar s-a născut la Leeds și nu a fost departe de naționala Angliei. Oare cum ar fi fost un cuplu de atacanți Erling Haaland – Harry Kane

  1. Idolul său este Zlatan

Haaland a vorbit de multe ori cu admirație de Cristiano Ronaldo și de Lionel Messi, dar numele care apare cel mai des este cel al lui Zlatan Ibrahimovic. Foarte probabil, nu va mai dura mult timp până când Haaland va câștiga Balonul de Aur, performanță pe care Zlatan nu a reușit-o în cariera sa incredibilă.

  1. Poreclit „Manchild” (Omul-copil)

Încă de când juca pentru echipa de tineret a lui Molde, Erling avea o statură impunătoare, iar colegii îi spuneau „Manchild” (Omul-copil). Acum Haaland măsoară 1.93 metri.

  1. A marcat NOUĂ goluri într-un singur meci

Se întâmpla la Cupa Mondială U-20, într-un meci împotriva Hondurasului. Chiar dacă Norvegia a fost eliminată în faza grupelor, Haaland a câștigat Gheata de Aur.


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

  1. Imnul Ligii Campionilor este tonul său de alarmă!

Pe când juca la Salzburg, Haaland a declarat că „Acesta este tonul meu de alarmă. Mă trezesc cu el în fiecare zi. Este ultima melodie de care m-aș plictisi. Mă trezesc cu ea. Așa încep ziua perfect.”

  1. Copiază dieta lui Cristiano Ronaldo

Majoritatea sportivilor au un lucru în comun: consumă o mulțime de alimente sănătoase pentru a-și menține fizicul într-o formă foarte bună. Haaland nu face excepție în acest sens. În 2020, tatăl lui Haaland a dezvăluit că fiul său mănâncă aceleași alimente ca Ronaldo, inclusiv pește, pui, paste și, da, fără sare sau sos.

  1. Viteză uimitoare

La o înălțime de 1,93 metri, Haaland pare la prima vedere un atacant greoi, dar este impresionant de rapid. În 2020, într-un meci impotriva PSGului, a alergat atât de repede încât ar fi fost suficient de rapid pentru a se califica la proba de 60 de metri la Campionatele Mondiale de Atletism din 2018.

În cazul în care vă întrebați, a avut o viteză de aproximativ 36 km/h!

  1. A marcat cinci goluri în 57 de minute

Haaland a devenit doar al treilea jucător din istorie, după Lionel Messi și Luiz Adriano, care a marcat cinci goluri într-un singur meci din Liga Campionilor. Se întămpla într-un meci Manchester City – RB Leipzig, duel pe care cetățenii l-au câștigat cu 7-0.

În concluzie, Erling Haaland este fără îndoială unul dintre jucătorii care definesc fotbalul modern și cu siguranță, Haaland va rămâne un nume de referință în istoria acestui sport.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu