Top 10 transferuri parafate in aceasta vara: Englezii, din nou in pole + TOP 3 ZVONURI!

Trecerea lui Bernardo Silva, de la Monaco la Manchester City este cel mai scump transfer parafat in aceste prime saptamani ale perioadei de mercato. Extrema lusitana i-a costat pe seicii care conduc clubul din Manchester 50 de milioane de euro. Pe locul secund in acest top, achizitionarea lui Salah de catre Liverpool, in schimbul a 42 de milioane de euro. De altfel, in topul 10 al mutarilor verii, nu mai putin de 6 au fost realizate de trupe din Premier League.

transfers

Se pregatesc Morata, Lukaku, Lacazette

Desi mai toti marii jucatori ai lumii sunt transferati de presa in acesta perioada, cei nominalizati chiar sunt subiectul unor negocieri avansate. Morata este nemultumit de statutul de eterna rezerva la Real, fiind hotarat sa se desparta de clubul din capitala Spaniei. Din cate se pare, internationalul spaniol ar fi ajuns deja la un acord cu Manchester United.

Dupa ce Diego Costa a fost anuntat de Conte ca nu mai intra in planurile sale pentru sezonul viitor, Chelsea este nevoita sa-si caute un varf pe masura. Pista Lukaku nu este una nou, londonezii negociind pentru belgian si in vara anului 2016. Mutarea se poate perfecta in saptamanile urmatoare, chiar daca jucatorul este dorit si de Manchester United. Lukaku n-ar vrea sa lucreze cu Mourinho, antrenorul ce a renuntat la el in urma cu 3 ani, pe cand Romelu era sub contract cu Chelsea.

Lacazette, al 3-lea varf de pe lista scurta prezentata, este dorit insistent de Arsenal. Presedintele Lyon-ului a confirmat faptul ca trupa londoneza a avansat si o suma importanta pentru transferul jucatorului de 26 de ani: 50 de milioane de euro. Lacazette este asteptat la Londra pentru a semna, poate chiar la inceputul acestei saptamani, contractul cu noua sa echipa.

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu