Top 10 transferuri perfectate in Primera: Danilo e lider!

La Liga

Primera-Division-sigle levanteTransferuri in Primera! Trecerea fundasului dreapta brazilian de la Porto, la Real Madrid, s-a realizat inca din luna martie, Danilo ajungand in curtea clubului madrilen, imediat dupa terminarea campionatului. In schimbul jucatorului, Real a achitat 31.5 milioane de euro. Acesta este si cel mai scump transfer realizat in aceasta vara, in Primera.

Atletico Madrid vinde si cumpara

A treia clasata la finele stagiunii 2014-2015 de Primera Divsion, trupa lui Simeone a realizat o serie mutari interesante. L-a vandut pe Mandzukic la Juventus, pe 19 mil. euro, dar l-a achizitionat pe tanarul Vietto de la Villarreal. 20 de milioane de euro a costat atacantul cu 12 goluri marcate in ultimul sezon de Primera.

Atentie la Valencia!

„Liliecii” nu se uita la bani in aceasta vara. Din topul 10 al transferurilor din Primera, 4 ii apartin Valenciei. Pe Mestalla au ajuns 3 jucatori de la Benfica, Rodrigo, Andre Gomes si Cancelo, plus Rodrigo Caio, luat de la Sao Paolo. 72.5 milioane de euro a platit Valencia pe cei numinalizati!

Barcelona este prezenta (deocamdata) in top cu un singur jucator. Este vorba de Aleix Vidal, mijlocasul dreapta pe care catalanii au platit clubului Sevilla, 17 mil. euro.

Totul 10 al transferurilor realizate in Primera:

primera tr

 

 

 

 

 

 

 


 

Steaua, Dinamo, Astra si FC Botosani, angrenate astazi in jocuri amicale: Ponturi!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu