Top 3 cei mai slabi decari ai naționalei României!

Top 3 ce mai slabi decari ai naționalei României. Un tricou al naționalei care a fost purtat de jucători legendari ca Hagi, Dobrin sau Mutu a stat și pe jucători care nu s-au ridicat la așteptările fanilor. În următoarele minute vorbim despre top 3 cei mai slabi decari ai naționalei României de fotbal.

Pe locul al 3-lea se află Cristi Tănase. Pe 19 noiembrie 2008, la doar 21 de ani, debuta la naționala lui Victor Pițurcă intr-un meci contra Georgiei încheiat cu victoria tricolorilor, scor 2-1. La următoarea partidă a naționalei, pe 1 aprilie 2009, mijlocașul care evolua pe atunci la FC Argeș înscria un gol superb în Austria, șutând senzațional de la 30 de metri peste portar. A fost cu siguranță cea mai frumoasă și cea mai importantă reușită în tricoul cu numărul 10 al naționalei.

Cristi Tănase a marcat de 6 ori în 41 de apariții în prima reprezentativă, iar ultima convocare la națională a fost în 2015.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Poziția secundă în Top 3 ce mai slabi decari ai naționalei României este ocupată de Gicu Grozav. Tot la 21 de ani și tot la naționala lui Pițurcă, în mai 2012, mijlocașul născut la Alba Iulia debuta cu gol împotriva Elveției. Gicu Grozav, cu numărul 13 pe tricou, înscria cu capul și aducea victoria, scor 1-0.

Nepotul lui Cornel Țălnar ajungea decar al reprezentativei în 2019 în mandatul lui Cosmin Contra. Pe atunci, mijlocașul juca în Ungaria, la Kisvarda. În total, Gicu Grozav a jucat de 28 de ori pentru România și a marcat doar 5 goluri.

Prima poziție este ocupată de George Florescu. Fotbalistul născut pe 21 mai 1984 la Cluj, a debutat la echipa națională în martie 2010, într-un amical cu Israel jucat la Timișoara. Copilul de suflet al lui Răzvan Lucescu a primit tricoul cu numărul 10 încă de la debutul în prima reprezentativă. A adunat 11 selecții pentru România și a marcat un singur gol, într-o partidă amicală cu Honduras în care tricolorii s-au impus cu 3-0. Ultima prezență pentru România a fost pe 5 iunie 2012, într-un amical cu Austria.

Cu siguranță, tricoul cu numărul 10 a fost cam mare pentru Florescu, fotbalist care a rămas cu apelativul de cel mai slab decar al României.


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu