TOP 5 transferuri europene din aceasta iarna! VEZI AICI cine impresioneaza in afara lui Haaland!

top 10

Presa germana a realizat un top 5 transferuri din Europa, perfectate in aceasta iarna. Fara dubii, cea mai importanta mutare ramane cea a lui Erling Braut Haaland, de la Salzburg la Dortmund.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Oferta Exclusiva: 200 lei bonus la Sportingbet!
  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Solicita bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

Transferul lui Erling Braut Haaland la Dortmund este cea mai importanta afacere realizata in aceasta iarna. Gruparea din Bundesliga a „batut” competitori ca Leipzig, Manchester United sau Juventus pentru semnatura norvegianului de 19 ani, ce se dovedeste „the next big thing”. Fostul atacant de la Salzburg si-a pus deja amprenta pe jocul lui Dortmund, inscriind 5 goluri in doar 59 de minute jucate in Bundesliga! A marcat la debut un hattrick cu Augsburg, apoi a „recidivat” cu o dubla in partida cu Koln. E un atacant foarte puternic, dar are o stapanire de sine incredibila in fata portii si a luat cu asalt fotbalul european. Pare a fi afacerea anului reusita de Dortmund!

Top 5 transferuri europene – iarna 2020

1. Erling Braut Haaland – de la Salzburg la Dortmund – 20 milioane euro
2. Dani Olmo – de la Dinamo Zagreb la Leipzig – 20 de milioane euro
3. Alvaro Odriozola – de la Real Madrid la Bayern – imprumut pana la vara
4. Reinier Jesus – de la Flamengo la Real Madrid – 30 milioane euro
5. Exequiel Palacios – de River Plate la Leverkusen – 17 milioane euro

In aceste zile, Leipzig a obtinut semnatura internationalului spaniol Dani Olmo, de la Dinamo Zagreb. Ibericul, ce a castigat europeanul U21 din 2019, a fost cumparat cu 20 de milioane euro din Croatia si este vazut ca un play-maker de mare calitate. Ramanem in Bundesliga si trebuie sa vorbim despre Alvaro Odriozola. Fundasul dreapta spaniol a fost imprumutat de Real Madrid la Bayern, pana la finalul sezonului. Cu siguranta bavarezii vad in el un jucator asemanator cu Hakimi, imprumutat de madrileni la Dortmund, fundas ce a explodat in Bundesliga. Odriozola e foarte rapid, excelent la pressing si un fundas ce reuseste centrari de exceptie pentru atacanti, exact pe placul lui Bayern.

Cat despre Real Madrid, formatia lui Zinedine Zidane a mai cumparat un tanar brazilian, pe „modelul” Vincius Junior si Rodrygo. Reinier Jesus a semnat un contract valabil pe 6 sezoane si jumatate cu madrilenii, pentru o suma de transfer in valoare de 30 milioane euro. Talentatul brazilian de 18 ani vine de la Flamengo si poate evolua atat ca atacant, cat si ca „aripa” stanga. E cunoscut pentru dribbling, viteza, foarte bun cu mingea la picior si creativitate, fiind doar un pas pana va impresiona si pe Santiago Bernabeu.

Topul se incheie cu Exequiel Palacios, cumparat de Leverkusen cu 17 milioane euro de la River Plate. Internationalul argentinian de 21 ani a fost urmarit si de Real Madrid, insa accidentarile suferite l-au privat de un transfer in Spania. Palacios evolueaza pe orice post la mijlocul terenului, dar cel mai bine se simte ca mijlocas defensiv sau „box-to-box”, fiind asemanat cu Federico Valverde, uruguayanul „albilor”.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu