Top 5 transferuri probabile | Cristiano Ronaldo, Neymar, Di Maria, Gundogan și Mane vor să-și schimbe echipele »» Vezi cotele!

Cristiano Ronaldo, Neymar, Di Maria, Gundogan și Mane vor să-și schimbe echipele | În fiecare vară, lumea fotbalului este cuprinsă de febra transferurilor, o perioadă intensă în care cluburile din întreaga lume se angajează în negocieri frenetice pentru a-și întări echipele.

Messi i-a spus ”da” lui Beckham si va juca la Inter Miami, Karim Benzema fost prezentat ca un rege la Al-Ittihad, formație pentru care va juca în următorii doi ani, iar Jude Bellingham a ajuns pe Bernabeu pentru 103 milioane de euro de la Borussia Dortmund. Cu siguranță mega-transferurile cu sume astronomice și mutările neașteptate nu se vor opri aici.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Al-Nassr

După doar un sezon în care a ratat titlul în Arabia Saudită, starul portughez a decis să revină în Europa și vrea la o echipă de top. Presa iberică a scris că fotbalistul de 38 de ani s-a autopropus la Atletico Madrid, dar bookmakerii indică mai degrabă o mutare la Real Madrid sau Newcastle.

Un motiv în plus pentru reîntoarcerea lui Cristiano Ronaldo în Europa ar fi că în sezonul precedent, Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria primelor 5 campioante. Cu siguranță starul portugez își dorește să schimbe această statistică.

Cristiano Ronaldo să semneze înainte de 4 septembrie 2023 cu:
Real Madrid   cota 4.33
Newcastle  cota 6.50
Sporting   cota 8.50
Orice club din MLS   cota 11.00

Pariază aici!

Neymar spre Old Trafford?

Relația dintre starul brazilian și clubul parizian a suferit în ultima vreme, iar decizia sa de a pleca pare doar o chestiune de timp. Neymar mai este legat contractual de clubul din capitala Franței până în 2027 și cu siguranță conducerea parizienilor va ține la pretențiile financiare.

Conform bookmakerilor, Manchester United este echipa care are cele mai mari șanse să semneze cu starul brazilian în această vară.

Neymar să semneze înainte de 4 septembrie 2023 cu:
Manchester United   cota 3.50
Orice club dn Arabia Saudită  cota 4.33
Barcelona cota 7.00
Chelsea   cota 9.50

Pariază aici!

Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
Messi i-a făcut chemare lui Di Maria în SUA

Un alt campion mondial este foarte aproape să ajungă în curtea lui Beckham. Angel Di Maria este liber de contract după despărțirea de Juventus Torino, iar jurnalistul italian Fabrizio Romano a confirmat că argentinianul în vârstă de 35 de ani este pe lista formației din MLS.

Di Maria să semneze înainte de 4 septembrie 2023 cu:
Iner Miami  cota 1.91
Orice club dn Arabia Saudită  cota 4.33
Benfica cota 4.50

Pariază aici!

Ilkay Gundogan este cu un picior pe Camp Nou

Proaspăt câștigător al Ligii Campionilor cu Manchester City, mijlocașul german a refuzat șă-și prelungească contractul cu cetățenii. Presa iberică a anunțat zilele trecute că Ilkay Gundogan și-a dat acordul pentru a merge gratis la Barcelona, dar Al Ittihad încearcă să-i schimbe biletele de avion. Clubul saudit, care l-a luat deja pe Benzema, are pregătit un contract impresionant pentru fostul mijlocaș al lui Guardiola.

Gundogan să semneze înainte de 4 septembrie 2023 cu:
Barcelona  cota 1.30
Să nu semneze un contract cu un alt club  cota 3.00
Arsenal cota 9.50

Pariază aici!

Sadio Mane pleacă din Bundesliga

După doar un singur sezon la Bayern și după conflictul cu Leroy Sane, golgheterul senegalez este aproape de o revenire în Premier League, dar nu la Liverpool. Se pare că Sadio Mane va ateriza pe Stamford Bridge. Banii nu par a fi o problemă pentru Chelsea, club care a cheltuit peste 600 de milioane în sezonul precedent.

Mane să semneze înainte de 4 septembrie 2023 cu:
Chelsea  cota 2.63
Liverpool  cota 7.00
Newcastle cota 9.00

Pariază aici!


  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW11. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Depune si pariază minim 50 RON pe un pariu pe Sportsbook la o cotă de min 1.60 (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6)
  • După ce pariul eligibil a fost soluționat, primești un bonus de 50 RON!
  • Repetă acești pași în următoarele 10 săptămâni și primești în total 550 RON BONUS!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu