Top jucători fără echipă! Cei mai buni jucători liberi de contract în 2024!

Top jucători fără echipă

Top jucători fără echipă

În acest moment al verii, transferurile de răsunet se fac zilnic. Echipele investesc sume mari, uneori exorbitante, pentru a-și întări loturile, în vederea unei noi stagiuni lungi și dificile. 

Dacă de trecerea lui Mbappe pe ”Santiago Bernabeu” știam de ceva vreme, în ultimele zile s-au mai parafat o serie de mutări extrem de costisitoare. Topul este dominat de Michael Olise și Joao Palhinia, ambii ajunși la Bayern, Douglas Luiz, noul jucător al lui Juventus, Ian Maatsen, luat de Aston Villa, de la Chelsea, sau Endrick, tânărul de doar 18 ani cumpărat de Real Madrid, de la Palmeiras, în schimbul 47. 5 milioane euro.

Unibet

D. 2164/28.08.2015

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNĂ LA 500 RON+ 300 ROTIRI GRATUITE

Top jucători fără echipă

În aceeași măsură, se face și ”curățenia” de vară, o mulțime de jucători cu nume rămânând, dintr-un motiv sau altul, liberi de contract după finalizarea sezonului competițional 2023/24. Iar când spunem ”cu nume”, ne referim la fotbaliști cotați chiar la zeci de milioane de euro.

Iată mai jos un top al celor mai importanță jucători, liberi de contract în acest moment:

Adrian Rabiot – Cotat la 35 mil. euro
Mario Hermoso – 25 mil. euro
Guido Rodriguez – 20 mil. euro
Raphael Varane – 20 mil. euro
Che Adams – 15 mil. euro
Kelechi Iheanacho – 12 mil. euro
Memphis Depay – 10 mil. euro
Ryan Sessegnon – 10 mil. euro
Antony Martial – 10 mil. euro
Andre Gomes – 10 mil. euro
Yusuf Yazici – 10 mil. euro
Nicolas Pepe – 8.5 mil. euro
Wissam Ben Yeder – 8 mil. euro
Joel Matip – 8 mil. euro
Gaetano Castrovilli – 7 mil. euro
Luka Modric – 5 mil. euro
David de Gea – 5 mil. euro

De la Rabiot, la Modric

Top jucători fără echipă! Pe urmele lui Rabiot, ultima oară la Juventus, ar fi AC Milan, dar se pare că internaționalul francez a intrat și pe radarul lui Manchester United. Mario Hermoso și-a încheiat conturile cu Atletico Madrid, dar nu duce lipsă de oferte. Aston Villa este interesată, dar și Napoli stă la pândă, mai ales că gruparea de sub Vezuviu și-ar putea umple conturile în cel mai scurt timp, dacă trecerea lui Osimneh la PSG devine realitate. Suma vehiculată este amețitoare: 130 de milioane de euro.

Varane a pus capăt colaborării cu Manchester United, iar după propriile sale declarații, ar fi tentat să joace ultimii ani ai carierei pentru Lens, echipa care l-a propulsat în fotbalul mare.

Om de bază pentru naționala Olandei, inclusiv la Euro 2024, Memphis Depay nu are aceleași realizări și la echipele de club. Liber de contract după un sezon și jumătate petrecut în tricoul lui Atletico Madrid, Depay așteaptă concretizare interesului pe care l-au manifestat echipe precum Napoli, Aston Villa sau Al-Ahli din Arabia Saudită

Și pentru că vorbim de Arabia Saudită, un viitor star din liga acestei țări ar putea fi Luka Modric. Rămâne de văzut dacă jucătorul croat va da curs ofertelor sau, dimpotrivă, își va continua cariera la Real, așa cum spun unele surse.

Încă departe de a-și încheia cariera este David de Gea, chiar dacă goalkeeperul este fără contract încă din 2023. În vârstă de 33 de ani, fostul internațional spaniol, care a jucat 545 de apariții cu United, ar fi foarte aproape de o revenire în La Liga. Atletico Madrid caută un portar care să-i asigure buturile mai multe sezoane de acum încolo, o altă opțiune fiind Real Betis. Rămîne de văzut care va fi decizia lui de Gea.


Unibet

D. 2164/28.08.2015

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNĂ LA 500 RON+ 300 ROTIRI GRATUITE

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu