Alin Tosca va parasi Steaua pentru Betis Sevilla. Gasesti aici motivele pentru care andaluzii il cumpara pe fundasul nationalei Romaniei!

In ultima vreme transferurile pe care le-a operat Steaua Bucuresti au monopolizat perioada de mercato in Romania. Daca pana in prezent stelistii au „punctat” doar la capitolul veniri, a sosit si vremea despartirii de un titular important: Alin Tosca.


Alin Tosca, in varsta de aproape 25 de ani, a fost adus de Steaua de la Viitorul Constanta, acesta fiind rascuparat de la Academia lui Hagi dupa ce, in prealabil, intre 2007 si 2009 fusese juniorul Stelei. Randamentul acestuia la Steaua a fost unul cu totul si cu totul deosbit, Tosca evoluand in numai putin de 65 de partide pentru „ros-albastri”, atat in pozitia de fundas central, cat si in cea de fundas stanga. Se pare ca tocmai polivalenta acestuia i-a adus si mult doritul transfer in strainatate.

Motivul aducerii lui Alin Tosca la Betis Sevilla

Inainte de toate, Alin Tosca a fost curtat de catre andaluzi pentru ca acesta sa faca pereche in centrul defensivei alaturi de argentinianul German Pezzela. Acesta din urma este unul dintre cei mai folositi fundasi ai andaluzilor in acest sezon, insa marea lui problema este reprezentata de numarul tackling-urilor realizate, aspect la care Tosca este net superior.

Aficion22

De asemenea, noul antrenor al celor de la Betis isi doreste o intinerire a echipei trecandu-l „pe lista neagra” pe olandezul Ryan Donk (31 ani), ce nu a fost foarte folosit. Totusi, nu ar trebui sa ne asteptam ca Tosca sa fie titular la Betis in prima faza, insa, in conitiile in care acesta va reusi sa se impuna ar putea ajunge un jucator indispensabil pentru Betis.

In final, mentionam faptul ca suma de transfer pentru care cele doua echipe s-au inteles este de 1 000 000 euro si in zilele urmatoare toate detaliile transferulului romanului in Primera Division vor fi incheiate, iar acesta va putea debuta chiar in urma etapa pentru noua sa echipa!

Cotele urmatorului meci din la Liga al andaluzilor de la Betis Sevilla

ulloa

Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu