Tottenham NU SE JOACA! Finalista Ligii Campionilor A OFERIT 53 de milioane lire sterline pentru Giovani Lo Celso!

Tottenham Hotspur a oferit 53 de milioane euro pentru starul lui Betis Sevilla, Giovani Lo Celso.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Presa engleza anunta intentia finalistei Ligii Campionilor, Tottehnam, de a-l cumpara pe argentinianul Giovani Lo Celso. „Spurs” a oferit aproximativ 53 de milioane lire sterline pentru starul lui Betis, insa ibericii nu sunt dispusi sa se desparta de acesta, pentru mai putin de 88 milioane lire sterline, clauza de reziliere a mijlocasului. Lo Celso a fost imprumutat pe „Estadio Benito Villamarin”, in acest sezon, de la Paris Saint-Germain. Gratie evolutiilor de exceptie, Betis a activat clauza de achizitionare definitiva, in luna aprilie a acestui an.

Argentinianul i-a costat pe spanioli peste 20 de milioane euro, insa a meritat toti banii. Lo Celso a inscris 16 goluri pentru Betis in acest sezon, iar in luna septembrie 2018, a semnat si prima reusita in tricoul primei reprezentative a Argentinei. Tottenham cauta alternative danezului Christian Eriksen, ce este curtat intens de Real Madrid. Chiar daca, mijlocasul de creatie nu va pleca in aceasta vara, echipa lui Mauricio Pochettino se va desparti de Vincent Wanyama.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

 Castigatoarea Champions League – Cote Sportingbet

Liverpool – Cota 1.53
Tottenham – Cota 2.50

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu