Totul despre WTA București 2019. Irina Begu, eroina zilei de miercuri. Ce urmează joi?

La două zile după ce Simona Halep a câștigat trofeul istoric de la Wimbledon, a început cel mai important turneu de tenis găzduit de România: WTA București a luat startul luni, cu primele meciuri de pe tabloul principal, LIVE VIDEO pe Betano alături de o gamă variată de pariuri sportive.

Căldură. E cuvântul de ordine la București în timpul zilei de miercuri, dar sportivele și spectatorii sunt deja obișnuiți. Primele au ani și ani de înfruntat condiții neprietenoase, fanii știu, deja, cî spectacolul cere sacrificii. Termometrele urcă, dar în momentul în care Irina Begu își face apariția pe Terenul Central pentru meciul cu tânăra Katja Juvan nici razele soarelui nu mai sunt luate în seamă. România mai are trei reprezentante pe tabloul principal, iar marile speranțe sunt legate de Irina, a treia favorită a cotelor la pariuri online la câștigarea trofeului.

CITEȘTE ȘI: DESFĂȘURAREA PRIMEI ZILE DE LA WTA BUCUREȘTI 2019

CITEȘTE ȘI: DESFĂȘURAREA ZILEI A DOUA DE LA WTA BUCUREȘTI 2019

Și Begu livrează!

În fața unei adversare care a câștigat un set în fața Serenei Williams la Wimbledon, Irina a arătat, din nou, că nu are nici cel mai mic complex pe zgura bucureșteană. A început în forță, cu un joc solid, strigăte de încurajare din partea fanilor și lovituri exacte, iar în primele 47 de minute a câștigat primul set, 6-4. După o mică răbufnire a lui Juvan în start de manșă a doua, Irina a repus pe șine locomotiva perfectă din primul set, și-a regăsit ritmul și povestea s-a încheiat rapid: 6-4, 6-3 pentru Irina, cea care se califică în al doilea sfert de finală al carierei la WTA București. E impresionantă ca joc, emoționată când joacă în fața propriilor suporteri, dar promite că va da totul. Se va revedea cu fanii ei vineri, odată cu meciul împotriva nemțoaicei Laura Siegemund.

Sevastova e marea favorită, România are șanse mici la un al patrulea succes la București

România punctează la dublu

Cum Patricia Țig și Jacqueline Cristian, celelalte două românce rămase în cursă la simplu, s-au bucurat de o zi de pauză, atenția spectatorilor a fost captată, în partea a doua a zilei, de Terenul Semicentral. Acolo, România a început cu o victorie adusă de Irina Bara și Patricia Țig, 2-0 la seturi cu Bucșa și Thombare, și a continuat în aceeași notă. Cu Jacqueline Cristian și Gabriela Ruse învingătoare în fața Elenei Bogdan și Alexandrei Cadanțu, spre seară a venit rândul marilor favorite ale turneului, cuplul Irina Begu/Raluca Olaru. Cotate cu prima șansă la câștigarea turneului, româncele au arătat un nivel mult peste al adversarilor, au ridicat publicul în picioare cu fiecare ocazie și, după 6-4, 6-2 cu italiencele Marchetti și Pigossi, s-au calificat în sferturile probei de dublu. Misiune lejeră, dar greul abia acum începe pentru Raluca și Irina!

CITEȘTE ȘI: PREZENTAREA WTA BUCUREȘTI 2019

Rețetă tricoloră joi: Țig și Cristian luptă pentru sferturi

În a patra zi a tabloului principal, startul se dă pe Terenul Central cu un meci în care reprezentanta României, Patricia Țig, joacă rolul underdogului. În fața favoritei 1, deținătoarea trofeului Anastasia Sevastova, Țig va încerca să ofere marea surpriză a competiției și să facă pasul spre faza sferturilor de finală. Pe seară, în jurul orei 20:00, episodul se va repeta, cu Jacqueline Cristian în rol de jucătoare care pleacă cu șansa a doua. Cu publicul în spate, va încerca să treacă de Elena Rybakina și, de asemenea, să se califice în primul sfert de finală la nivel WTA al carierei. La dublu, se joacă România-România, cu Begu și Olaru înfruntându-pe pe Irina Bara și Patricia Țig.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu