Tragedie: Aeronava care transporta fosta echipa a lui Rafael Bastos s-a prabusit in Columbia | Primul bilant: 75 de morti!

Conform Agerpress,  aeronava de tip RJ85, care decolase din Bolivia cu 72 de pasageri si 9 membri ai echipajului la bord, era asteptata pe aeroportul internațional Jose Maria Cordova Rionegro din Meddelin (Columbia) la miezul noptii (05H00 GMT marți). Printre pasageri se aflau membrii echipei de fotbal braziliene Chapecoense.
Din primele informatii,  doar 6 persoane ar fi supravietuit prabusirii. Printre acestea, conform Gazetei Sporturilor, care citeaza surse BBC, s-ar afla portarul Marcos Danilo și jucatorul Alan Ruschel.
Chapecoense s-a calificat în urmă cu opt zile în finala Cupei Sudamericana, a doua competiție fotbalistica rezervata cluburilor din America de Sud. Chapecoense urma sa dispute miercuri, la Medellin, prima mansa a finalei, impotriva formatiei Atletico Nacional.
La formatia braziliana a evolua pana in urma cu o luna si Rafael Bastos, fostul jucator al echipei CFR Cluj. Mijlocasul s-a transferat in urma cu o luna la la Hatta Club, în Emirate.
(foto: TELEANTIOQUIA VIA TWITTER)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu