S-a stabilit tragerea la sorti pentru cupele europene! Steaua si Astra vor intalni formatii din Premier League!

In cursul acestei zile, Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu si-au aflat adversarii din Liga Campionilor si din Europa League. Fara doar si poate, echipele romanesti vor avea o misiune mai mult decat dificila, intalnind formatii din Premier League!

Steaua Bucuresti

Steaua va juca cu cel mai greu adversar posibil: Manchester City. Partidele se vor desfasura pe 16 si pe 24 august. Este greu de crezut ca Steaua poate emite pretentii. Echipa pregatita de Pep Guardiola va fi favorita sa se impuna detasat in fata Stelei. Totusi, putem mentiona faptul ca Steaua a reusit in 18 partide in fata echipelor din Anglia nu mai putin de 5 victorii, 4 remize si 9 infrangeri, cea mai recenta victorie survenind in 2012-2013, cand echipa patronata de Gigi Becali invingea Chelsea cu scorul de 1-0.

Astra Giurgiu

Echipa lui Marius Sumudica, Astra Giurgiu, isi va reintalni una dintre fostele cunostinte: West Ham United. In editia precedenta de Europa League, Astra reusea sa ii elimine in turul III preliminar pe englezi. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca West Ham a terminat editia precedenta din Premier League pe locul 7, cu 62 de puncte, la doar doua puncte de Southampton, care merge direct in Europa League. In alta ordine de idei, cele doua partide Astra – West Ham se vor disputa pe 18 si 25 august.

Inainte de a incheia, echipa Pariuri1x2 doreste sa ureze mult succes ambelor echipe romanesti in dublele pe care le vor juca in fata echipele din Premier League!


Sursa imagine: www.sport-english.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu